Murhy’s freaking law

Murphy's law is an adage or epigram that is typically stated as: "Anything that can go wrong will go wrong".

Det är lite det jag har lydit under sen jag flyttade in i lägenheten. Samtidigt så har jag ju inte gjort något annat än att halka på mitt lilla tur-bananskal sen jag bestämde mig för att söka in till KTH, så dom här så drawbacksen gör inte så jättemycket i det stora hela. Det tar bara lite tid och kraft. Och just det verkar vara något som folk inte riktigt förstår. Speciellt dom som har ett ”ordnat” liv. Jag är så trött på kommentarer som Det ordnar sig eller det motsatta Jag förstår inte att du inte har kommit i ordning än. Jag vet att det kommer ordna sig (för vill man så kan man!), och nej, jag har inte kommit i ordning än. Det tar mer tid än man tror (speciellt med tanke på den där j*kla Murphy, haha). Men nu börjar det närma sig =)

För de senaste dagarna har jag löst så mycket:

Jag köpte en malm-byrå och fick undan nästan alla mina kläder. Såklart var dock en lådfront trasig (Murphy), så efter ex antal timmar i Ikeas kundtjänst-chatt är det nu en ny påväg.

Jag beställde hem en taklampa och köpte kontakten som skulle installeras. Bara för att inse att lampan är trasig och behöver returneras. Så den har jag varit på posten med idag.

Jag fick igår äntligen tillgång på mitt förråd. Bara för att klockan halv nio på kvällen inse att låsen jag har är för små. Men efter lite pusslande (skam den som ger sig) uppkom en konstruktion av 3 små hänglås ihopsatta likt en kedja i den ena dörren och det lite större i andra dörren som sedan låses i bygeln på det yttersta lilla låset, gick det att lösa. Så nu är lägenheten tom från grejer som inte ska va där. SÅÅÅÅ SKÖNT!

Jag beställde idag stolarna. Bara för att inse att sidan i sista sekund buggade och skickade dom till min gamla adress i Täby. 3 samtal och x antal timmar i deras telefonkö så är det fortfarande inte löst...

Men! Nu är läggan tom på kartonger och prylar som är i vägen. Golvet är rent. Kläderna är på plats i dom ombyggda garderoberna. Alla kartonger, allt plastskräp, alla träplankor som blev kvar från mina byggprojekt och allt annat skräp är slängt. Plötsligt har jag fasen en lägenhet - waaaay! Så nu skall det bara fixas med lite möbler och inredning. Yay!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Haha men alltså relaterar!!! Vi håller ju på att renovera här hemma och aaallt går fel!! Hade köpt en vit målarfärg, lägger flera timmar på att måla och upptäcker sedan att den torkar och blir gul-aktig??? Fulaste jag sett haha ❤️ Köper en ny färg, upptäcker att den andra färgen fortsätter synas igenom osv ❤️ Nu får det fasiken lösa sig haha!!! Kram ❤️nouw.com/happym
Yasmine
Yasmine,
Det är ju så roligt att inreda och hålla på! 😃 Hoppas fortsättningen går bättre för dig 😊 Kram yasmissy.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229