Motivation till att lyckas

Jag har fått många frågor angående träning och hälsa. Jag vill börja med att säga att jag inte är utbildad, vare sig som PT eller något annat. Och jag tycker inte om att uttala mig på punkter där jag inte har 100% kunskap. Där jag inte litar på mig själv.
Allt jag kan är sånt jag plockat upp från höger och vänster, saker jag har hört och sånt jag läser på internet.
Jag älskar träning, jag älskar att röra på mig och känna att jag mår bra. För det är precis vad hälsa handlar om, att må bra.
Det som händer dom flesta är ett stort nyårslöfte. "2016 är året jag ska bli i mitt livs bästa form. Jag ska träna 5 gånger i veckan, bara äta nyttigt och till sommaren SKA jag ha ett 6-pack på magen".
Starten är stark, men man går ut alldeles för hårt och efter ett par månader ligger man där på soffan igen. För de flesta ligger inte misslyckandet i att de inte är tillräckligt motiverade utan att de har fel strategi. Fokuset ligger helt på det där nyårslöftet och inte på livsstilsförändringen.
(Känner du igen dig?? Hammer-traning.se<
har en jättebra artikel gällande just det.Ta en titt på den HÄR)
Men det är den där livsstilsförändringen man behöver, för fördelarna av träning och en hälsosam livsstil är så enormt stora!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Verkligen! På båda två! Något som tyvärr nog kan vara svårt för många (åt båda hållen), men så oerhört viktigtmatildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229