Morgning walk

Godmorgon alla finingar!
Hur skönt är det inte med långhelg?? Tänk att den där tredje dagen gör så mycket extra. Vilket inte kunde vara bättre timeat än nu eftersom hela helgen är full med planer.
Hela dagen igår satt jag och fixade min syster och hennes kompis naglar inför balen idag. Ska bli sååå kul att se alla fina! Balen var verkligen en utav dom absolut bästa och roligaste dagarna i mitt liv, och jag hoppas verkligen att min lillasyster kommer få en minst lika underbar kväll!
Men innan det ska vi på dop för Richard systers lilla Leo. Så det blir en massa åkande fram och tillbaka hela dagen för att hinna med alla firanden.
Dagen börjades dock med en riktigt härlig morgonpromenad för mig och Richard. Jag älskar verkligen att kunna traska iväg längs med kusten och kunna prata om allt mellan himmel och jord en stund.
Och nu efter en mysig familje rukost är det dags att hoppa i duschen och börja göra mig iordning.
Jag har faktiskt inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig, vilket skrämmer mig lite med tanke på att jag vet vilka problem jag och garderoben brukar ha med att komma överens.
Önska mig lycka till! =)

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Helt underbart! Kram matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men åh så glad jag blir! Tack snälla! Ja, gotland är helt underbart, framförallt såhär på sommaren =) Krammatildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229