Mitt hjärta värmer

Äntligen är den här! Älskade December!! Jag har helt ärligt, aldrig i mitt liv varit lycklig av att det är vinter eller årets sista månad. Men hela dagen har jag gått runt alldeles varm i hjärtat!

Efter min morgonpromenad kröp jag upp i soffan med en stor filt och risgrynsgröt, och satte igång första avsnittet av julkalendern. Sååå mysigt! Och så öppnade jag såklart min chokladkalender.

Jag har ju förresten världens absolut finaste Mamma! Varje år har hon köpt just chokladkalendrar åt oss barn. Inget fancy alls. Tvärtom tror jag att den kostar 10kr på rusta. Men det är inte det ekonomiska värdet utan det sentimentala i det.

Och igår ringde hon mig för att be om ursäkt för att hon har glömt att skicka min till mig här på fastlandet i år. Har ni hört något så sött?? Jag sa att det gör inget eftersom att jag komme hem till Gotland redan den 15e. Plus att jag har kvar en från förra året, haha!

Precis som med julkalendern blir man aldrig för gammal för att ha advetskalendrar heller! Eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Så fint att ni får en kalender varje år ☺️ Det är tanken bakom och den fina traditionen! nouw.com/deniseeelarsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? ÄLSKAR!! <3nouw.com/matildaberlin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Aldrig blir man för gammal för att få en ursäkt att äta choklad varje dag, haha! Kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229