Mitt enda partytrick

Jag vaknade alltså klockan 04:23 imorse... Nog för att jag har kämpat för att bli morgonmänniska, men det här är inte riktigt okej. Dock tror jag att det var för att 1. vi hade en 08:00-tenta, vilket vi väldigt sällan har så jag var nog lite rädd för att försova mig, och 2. mitt j*kla öga hade svullnat igen, igen... Jag var verkligen 2 millisekunder ifrån att börja gråta för nu har jag verkligen tröttnat. Så jag laddade ned 5 olika doktor-appar haha och började leta efter nån som kunde hjälpa mig. Sjukt nog var doktor.se gratis och sköterskan som (sjukare nog) hjälpte mig trodde på pollenallergi. Dum som jag varit har jag inte ätit någon pollenmedicin. Men nu j*klar. Tabletter och droppar - nu ska ögat bli bra!

One down, one to go! Jag har alltså checkat av den ena tentan nu. Så skönt! Hur det gick har jag dock ingen som helst aning om. Så nu håller vi tummarna! Mina planer om att plugga till tenta två idag för att kunna ta det mer chill imorgon gick dock i stöpet. Så det blir en hel plugghelg nu. Dock lyckades jag i alla fall få upp mina post-its till slut (kika in min insstastory @matildaberlin så får ni se vad jag menar), hihi!

Ni som börjar känna mig vet att ett av mina få partytrick är att boka billiga resor, well, nu tänker jag utöka den. Mitt party-trick är att hitta riktigt bra dealar! Ikväll ska jag och Sofia lyxa till det med att beställa mat. Nu kanske ni tänker Hur tänker hon då när hon går på en halverad CSN-budget? Jo, det ska jag berätta!
Jag hittade att som ny kund hos Uber Eats får man 150 kronor rabatt på första köpet. Hur bra? Så lite taktiskt planerat kommer den här middagen enbart kosta mig någon enstaka krona, hihi!

Jag har gjort det!!! Jag har kämpat mig igenom 9 dagar utan internet på telefonen. För vissa låter det kanske inte så jobbigt, men tro mig - det är fasen inte kul. Med tanke på att nästan alla jag har kontakt med skriver sms via imessage, facebook eller snap så har jag bara fått meddelanden när jag haft wifi. Jag har heller inte kunnat använda pendlartiden effektivt till att plugga (läsa uppladdade föreläsningar etc) eller ens använda google maps för gps när jag skulle köra bil från Sigtuna till Täby Centrum. Så ja, jag har verkligen kämpat!
Men nu är det äntligen över! Eller om ett par timmar rättare sagt. Vid midnatt fylls det på med 8 härliga GB igen som jag verkligen ska hålla hårt i!

Gillar

Kommentarer

awesomecaroline
awesomecaroline,
Du är så vacker! nouw.com/awesomecaroline
malinkirstine
malinkirstine,
Men alltså HUR VACKER kan man bli? Jag dör för dessa bilder!!! Kramnouw.com/malinkirstine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ska DUUUU säga hjärtat <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229