Mina Summer Goals

Jag vet inte om ni minns det, men i början utav sommaren satte jag mig och skrev en liten lista med mina Summer Goals (ni hittar dom HÄR). Och jag vet att sommaren i sig är långt ifrån slut, men semestersommar eller vad man nu ska kalla den slutar ju faktiskt på Tisdag då jag kliver på båten för en sista arbetsvecka innan jag flyttar från Gotland igen. Så, jag tänkte att det kanske var dags för en liten follow up.
Har jag lyckats med det jag velat? Vad tror ni?


Jag vill äta pizza på strandpromenaden!
Pizza nej, plocksallad ja. Med tanke på att det egentligen var den mysiga känslan jag var ute efter och kanske inte pizzan i sig så måte det helt klart vara godkänt. Eller vad säger ni?


Jag vill gå på dagsfest!
Big freakin' check på den! Och utan tvekan fester där datumen redan står uppskrivna i kalendern inför nästa år. Är det något ni ska göra på Gotland så är det Midsommardagen på Tofta Beach Club och sen Kallis vecka 29. Finns då inget bättre!

Jag vill läsa en bok!
Nja... Det gick ju lite sådär med det. Däremot är det här nog den enda punkten jag fortfarande kan vända på. Och med tanke på att om jag om bara lite mer än en vecka har en 8-timmars flygresa framför mig så kan jag fortfarande lyckas. Så let's do it!


Jag vill leka lekar utomhus!
Men nej! Det här har jag totalt glömt bort!
Där emot så har jag faktiskt spelat beachvolley med mina systrar. Och det är ju typ lek. Ute

Jag vill klä mig snyggt!

I början utav sommaren skötte jag mig riktigt bra. Då va jag faktiskt rätt snygg, om jag får säga det själv haha! Men så kom först arbetsveckorna och då är det bara skjorta, kostymbyxor och sen ett set med träningskläder som nyttjas, och sen kom den här totala värmen och helt ärligt så var nog ingen snygg då. Svettiga, klibbiga och i så lösa kläder man bara kunde


Jag vill dricka sangria på krönet!
Att jag har missat det stället under mina 22 år här på Gotland?? Kan då inte förstå det!
Två stycken helt otroliga kvällar blev det. Nästa år måste det utan tvekan bli fler!

Jag vill testa SUP Yoga!
(Yoga på surfbräda)
Nope... Det gick ju och totalsket sig.... Vilket är fruktansvärt tråkigt med tanke på att det verkligen var något jag ville göra. Så det stora frågan är: varför tog jag inte tag i det??

Hur har det gått med era mål? Hade ni några?

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Duktiga du <3nouw.com/ineees
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ska du säga vännen <3nouw.com/matildaberlin
Pauline
Pauline,
vad roligt med en återkoppling, så fina bilder!lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste du! <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229