Mina Bokstavskombinationer

Vissa stunder känns det som att jag har hur mycket som helst att skriva om. Vissa stunder känns det som stt jag bara skriver samma saker om-och-om igen. Vissa stunder känns det totalt tomt. 
Men lite så är det i mitt huvud. Ofta full fart, samma saker om-och-om igen och sen totalt tomt. 
Jag tror att alla människor lider av kombinationer av bokstavskombinationer. Okej, kanske inte lider, men alla har sina slängar utav det. 
Jag har säkert en släng av ADHD. Kan sällan sitta still utan att göra något. 
Jag har också säkert en släng av Aspbergers. Jag har ofta svårt att läsa av folk och ändrar någon något som är bestämt kan hela min värld rasa. 
Vad tror ni? Vad har ni för störningar och kombinationer? 

Gillar

Kommentarer

Heléna
Heléna,
Ja jag jobbar ju som boendestödjare inom psykiatrin och träffar människor med den ena efter den andra diagnosen hela tiden och en sak är jag fullkomligt övertygad om och det är att i grund och botten så är vi alla unika individer med olika styrkor och svagheter i våra personligheter. Dessa styrkor och svagheter gör ibland att vissa människor behöver en mer anpassad tillvaro än andra i bland annat skolan, anpassning på jobbet och i andra sammanhang och det är då det är bra att just den människans personlighets svaghet och styrkor får utredas så man kan få stöd av samhället då det tyvärr i många fall krävs en utredd diagnos för att få rätt stöd. Själv brukar jag skoja och säga att jag har hela alfabetet, men har tappat några bokstäver istället 😊 Smart, tankspridd, rastlös, trött, uthållig och otålig... ja, undrar vilken diagnos det skulle bli 😉 Kombi av ADHD och någon form av autism kanske - lite Rainman som räknar allt.. Det bästa är nog att inte fundera så mycket på vem man är och hur man fungerar utan vara glad för att man är det man är och att man fungerar 😊 Kram <3 helna.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Haha, älskar verkligen din alfabetsfilosofi! Jag älskar verkligen dina kommentarer! Så smarta, insiktsfulla, kärleksfulla och träffar så jäkla rätt! Ha en fantastisk kväll underbara du! Kram matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229