Min helg i bilder

Jag började helgen med att gå på två gruppträningspass. ÄNTLIGEN! So needed!
Visserligen har jag sagt att jag äntligen skulle ta det lite lugnt, så när klockan ändå ringde kvart i 7 för att jag skulle hinna iväg, fick jag nästan lite ångest över att lämna Richard. Hela vägen till gymmet hade jag en liten klump i magen. Men så började instruktören med att prata om ordet Ego, vilket betyder Jag på latin. I Sverige klingar det ofta fult i folks öron, men nu är det dags att tänka på ditt ego. Det här är din stund och ingen annans. Så fort hon uttalade dom orden släppte allt och jag fick 2 underbara pass.
Först en BodyBalance-klass att bara så sträcka ut och gå in i mig själv, följt utav en BodyCombat med svett och endorfiner.
That perfect combo!

(Ja, bilden är efter passet, haha!)

Sen tillbringade vi hela eftermiddagen i soffan. Hela 3 filmer hann vi plöja innan vi åkte till Mall of Scandinavia. Planen var egentligen att vi skulle åka till MOS strax efter lunch och kunna gå runt i timmar, men det var så skönt att få sitta hemma i soffan, haha!

När vi till slut tog oss dit gick vi i ett par butiker, bland annat Ellos Home ( ↑ hur fint??) innan vi gick och åt, vilket ni kanske vet om ni har läst mitt inlägg från imorse


... och då vet ni också att vi gick på bio och så Black Panther, vilken jag verkligen kan rekommendera! SÅ bra!


Sen har jag haft världens lugnaste Söndag. Som jag lovade mig själv satte jag inget larm, utan vaknade helt av mig själv strax innan 8. Jag funderade först på att göra någon lite mer instavänlig frunkost när jag ändå hade tid. Men vet ni vad? Jag kom fram till screw it! Det finns bara en sak jag är sugen på, och då ska jag såklart äta det. Så här har ni min fantastiska frukost, haha! Filmjölk med frysta hallon (bästa combon!) och müsli toppat med proteinpulver. Alltså - MUMS!

Ett par timmar senare hade jag en massa energi och tog mig iväg till gymmet och brände av ett superhärligt pass =)
Jag började med en PW på löpbandet samtidigt som jag kikade på den nya BodyJamen som kom nu i veckan (DEN ÄR GRYM!!!). Jag skulle egentligen bara värma upp, men det kändes så jäkla bra att jag plötsligt fick feeling och började springa. Check på milen! (pw och löpning kombinerat då), och efter det körde jag ett par stabiliserande övningar, lite core och stretch. SÅ skönt!


Jag passade också på att ta ett litet varv i Täby Centrum och fick med mig en massa grejer till mina fötter. Jag har på riktigt världens sämsta fötter med konstanta skavsår (skojar inte) och äckligt håra hälar. Vi snackar fotfobiernas mardröm... Så resten av eftermiddagen tillbringade jag med fotspa och plugg i soffan samtidigt som jag passade upp på min sjukling. Och så kommer resten av kvällen se ut.
Så där har ni min helg. 2 dygn av bara en massa energi =)
Hoppas ni har haft det minst lika bra <3

Gillar

Kommentarer

UrsulaHallin
UrsulaHallin,
vilken underbar helg! ❤️nouw.com/ursulahallin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det verkligen!! =) kram <3nouw.com/matildaberlin
Ida
Ida,

Verkar som en underbar helg! Härliga bilder 😊

idanilssonphoto.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det har det verkligen varit =) Kram <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229