Min dag i bilder

Sist jag la upp ett riktigt "vardags"-inlägg var det väldigt uppskattat, så här kommer ett till - min Torsdag i bilder helt enkelt =)

Jag började dagen väldigt lugnt. För första gången på evigheter hade jag ingen stans att vara klockan 8, utan satte fortfarande larm i vanlig tid så jag kunde komma igång med plugget och få något vettigt gjort, men kunde ta lite extra tid till att baka bröd till frukost. Sååå gott! (Receptet kommer upp imorgon, så kolla in då)
Nybakat bröd, färskbryggt kaffe och Nyhetsmorgon = helt okej!

När jag gjorde mig i ordning lyxade jag till det och sprayade på mig utav min favoritparfym., som verkligen luktar såååå gott!! Är ni sugna så hittar ni den HÄR!.
I vanliga fall har jag en lite billigare vardagsparfym jag använder mig utav, men kände att idag behövde jag en lite extrapuff. Funny story, min vardagsparfym köper jag för 49 kronor på Rusta, haha!

Jag gjorde förresten mina naglar igår. Var verkligen på tiden!
Den här gången blev det lite kortare än vanligtvis, och jag kände att det var dags för en lite vårigare rosa nyans. Helt klart nöjd! Vad tycker ni? =)

​Plugg i soffan och plugg i skolan. Har verkligen sån sjuk ångest över att jag ligger efter så mycket som jag gör. Men efter att ha checkat av dagens seminarium och avsatt HELA dagen imorgon till just plugg så känns det i alla fall som att jag har en plan. Så fullt fokus imorgon - let's go!

Sen så är det ju Torsdag vilket betyder BodyJam, tjohoo!
Utav någon anledning går jag och just Torsdagar inte ihop, så jag är verkligen så himla glad att ha det att se fram emot. Att få stå där framme och göra det jag ÄLSKAR tillsammans med ett grymt gäng som kör järnet. Så himla underbart!!

Och tur var väl det! För det är som sagt Torsdag, så något måste ju gå fel. Och någon gång måste vara den första som plånboken försvinner. Jag hade den när jag klev på bussen påväg till skolan, men sen när jag skulle ha den under sminariumet var den borta. När, var eller hur den försvann vet jag inte... Dagens ros till konduktören på Roslagsbanan som lät mig åka med hem utan biljett <3
Så kvällen tillbringas i telefon med alla diverse banker, bland polisanmälningar och samtal till SL - tjohoo... Gotta love life!
Så glad jag då är att Richard hade fixat klart maten tills när jag kom hem. För det här i combo med en matarg Matilda hade annats kunnat lett till världens undergång, haha!
Hoppas ni uppskattade inlägget, och hoppas ni har en bättre kväll än vad jag har <33

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica,

Åh, har den där parfymen, den doftar ljuvligt!

angelicawahlin.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Eller hur?? ÄLSKAR! <33nouw.com/matildaberlin
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så fina naglar verkligen!!

nouw.com/sarahlinnsliv
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Tusen tack fining <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229