Måste sluta dansa på publika ställen

Ni vet avsnittet utav How I Met Your Mother där dom diskuterar punkter man har på sitt CV? Hur Ted har med sin karriär som Dr X, Marshall beskriver sig som slam dunk champion och Lilly har med egenskapen av att kunna äta 29 korvar på 8 minuter?
Alla har vi väl någon gång överdrivit eller rent ut sagt ljugit på våra CVn?
Min lögn (ja, jag inser nu att det var en ren lögn) var däremot inte medveten. Fram tills att jag skulle söka plats för mäklarpraktik stod det klart och tydligt Jag hanterar felfritt grunderna i datorprogram så som Microsoft Word och Excel. Efter att ha läst 3 kurser på KTH som inkluderar just Excel, kan jag sitta och asgarva åt mig själv. Jag trodde på riktigt att det enda man kunde göra var att skriva siffror i olika rutor istället för att skriva ord på rad (som i Word). Boy was I wrong!

Nej Excel är betydligt mer komplicerat än så. Och det har jag verkligen fått uppleva idag!
But I did it! Efter 2,5 timme lyckades jag få till den där j*kla formeln som saknades för att steg 2 i vårat projektarbete skulle bli klart.
Ingen som inte har gjort mer komplicerade arbeten kan förstå lyckan när man till slut, efter att gång på gång försökt få ihop formlerna, klickar på enter och får ut ett rimligt värde! Jag skojar inte när jag säger att jag mitt på biblioteket ställde mig upp och gjorde en lyckodans, haha! Tack Fredag, nu tar jag helg!

Men för att återgå till det här med CVn - vad har ni/har ni haft på era som kanske inte varit 110% sanningsenliga? Jag har erkänt min, så nu är det er tur. Tell me!

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh, fina du vad grym du är som nailade formeln!! <3 Och som du säger visst ljuger man till det lite på sitt CV för att det ska låta extra bra, haha! 😉 Kram på dig sötnos och som du var värd att ta helg efter detta! <33nouw.com/lillystromqvist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! TUSEN TACK HJÄRTAT! Och detsamma <33nouw.com/matildaberlin
sjosefine
sjosefine,
Åh, underbart! Excel är så jäkla komplicerat 🙈❤nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det är ju verkligen det!! han no idea innan!! Kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229