Lycka i ett paket

I samarbete med Yves Rocher har jag fått hem ett paket med 4 fantastiska flaskor som innehåller härliga produkter med monoï-olja. Jag hade faktiskt inte hört talats om monoï-olja tidigare trots att det skall vara rätt så populärt, så jag var tvungen att göra lite eftersökning (Thank the Lord för google). Tydligen så görs oljan genom att blötlägga blombladen från Tiaré-blomman I kokosolja vilket ger den en heeelt fantastisk doft.
I paketet fanns:


- Preccious dry oil. En helt fantastisk, glimrande torrolja som ger ett fint skimmer åt hud och hår. Jag tror att den kommer bli grym till att framhäva solbrännan lite extra i sommar.


- Dusch shampoo. En härlig gel att ha i både håret och på huden som lämnar en alldeles mjuk och vädoftande

- Eau de toilette, med inspiration från vita Thailandsstränder och turkosblåahav. Den doftar otroligt av garcenia, ylang ylang och vanilj - mums!- Torrolja i sprayflaska. Perfekt att ha med i handväskan för att snabbt återfukta både hud och hår. Och den gör det utan att lämna den där feta känslan som ofta blir kvar. Big +!

Just nu finns dom att köpa för ett grymt paketpris HÄR
Helt klart min stora favorit! För det första så glittrar den verkligen (det säger ju allt ) och sen så luktar den heeelt fantastiskt!


Gillar

Kommentarer

Jamie
Jamie,
Sound AMAZING! 😊 jamie.itgirls.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Det var dom verkligen! Framför allt den glittriga 😉 matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229