Lovely Wednesday

Godmorgon!
Onsdagar, Jag älskar onsdagar!
Jag får sånna motivations känslor. Kanske för att det snart är helg och man har något att se fram emot så att man blir mer taggad? Och framför allt kanske för att det idag nästan är som fredag =) "Fredag" idag, ledig imorgon och sen fredag på riktigt. Det kan jag leva med ;)
Jag läste om en tjej som skrev upp dagliga mål som hon då gjorde varje dag. Det kan vara allt från träning, jobb, vardagsprojekt, ja allt. Brukar ni sätta upp sånna mål?
Jag tyckte det lät jättesmart och taggad som jag är idag tänkte jag sätta upp mål för resten av veckan.
- Onsdag: Är det vardagsmotion som gäller. Jag kommer behöva ta bilen till Richards föräldrar ikväll, men annars är det cykeln som får ta mig fram och tillbaka
- Torsdag: Ska bloggen få lite fokus. Den här veckan har sprungit förbi och bloggen har nästan hamnat lite i vid sidan av. Så har ni något ni vill läsa om eller något ni vill att jag ska lägga upp, kommentera nedan så ska jag svara. Kanske är det dags för en frågestund? Är det något ni vill? =)
- Fredag: Ska jag vila! För mig är det faktiskt ett träningsmål. Jag är värdelös på just vilodagar, men kroppen behöver det verkligen så vilodag står i fokus
- Lördag och söndag: Får 3 mål. Jag skall köra ett riktigt gympass, jag skall städa och fixa hemma och så ska jag träffa vänner. Jag skäms verkligen över hur dålig jag har varit på att värna om just mina vänner, men det skall helt klart ändras på!
Någon mer som är på?

Gillar

Kommentarer

Madeleines.se
Madeleines.se,
Enig! Vi hade faktiskt ängsblommor i dukningen på vårt bröllop av den anledningen, så personligt 😊madeleines.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Åhh, så fint! Förstår verkligen det =)matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229