London Baby

Jag älskar att resa! Har alltid gjort, kommer alltid att göra! Ett av mina livsmål är att besöka alla kontinenter (okej, Arktis eller Antarktis - vilken det nu är som är en världsdel, är kanske att räkna bort, men annars) och jag vill besöka så många olika ställen som det bara går.
Dock har jag insett att i min jakt på att uppleva nya ställen, och framför allt länder, går jag miste om att besöka guldkornen igen.
Jag var i London för 5 år sedan (herre jösses! Hur gammal har jag blivit egentligen??) och satte liksom check på England. Done! Nu har jag varit där. Hur sorgligt är inte det?? Jag älskade London och skulle absolut vilja åka dit igen. Jag satte mig faktiskt och sökte lite på en weekendresa - bara för kul liksom! Flyg, hotell i London<
, saker att se och uppleva (både sånt jag har sett och vill se igen, och sånt vi inte hann med sist). Haha, det är nästan så att den resan är mer planerad än Tokyoresan. Men det får vi ta en annan gång, för nu har jag något enormt stort att se fram emot. Wieee!

Hur är det med er? Har ni varit i London? Om inte kan jag rekommendera det till 100% =)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229