Livsomvälvande insikt

Älskade älskade Mamma! Och älskade älskade Pappa!

Det faktum att dom tog sig upp och hälsade på (Pappa pendlar och jobbar med bas i Stockholm, så för honom var det en kväll med resa från Märsta till oss, men för Mamma var det verkligen så att hon bara åkte upp med Pappa över kvällen och sen tillbaka idag för att hälsa på) betyder mer än dom någonsin kan ana. Inte för att vi direkt gjorde något. Nej, vi bjöd på tacos, popcorn (som det bara var jag som åt utav, haha) och soffhäng. Men att bara kunna sitta där, uppkrupen i Mammas knä, var verkligen precis vad min lilla ledsna själ behövde

Eftersom att Mamma bara var uppe över kvällen och natten, och Pappa började jobba imorse, så passade vi på att mötas upp i stan för en lunch innan hennes plan skulle gå.
Precis som jag berättade för ett par dagar sen så är hon MAGISK på att göra sånt jag behöver och sånt jag tänkt på utan att nämna, vilket hon bevisade även idag. Så fort vi slog oss ned dök hon ned i väskan och plockade fram ett litet paket. Innehållet? Små chokladbitar att äta när jag behöver dom som mest och ett litet magnethäfte att kunna sätta på kylen för att skapa listor (något jag tänkt köpa SÅ länge men aldrig kommit till skott med). Bästa av allt är att det inte bara är för inköpslistor, nej det är ett litet häfte att skapa listor med rubriken "Do what you love" (som det står på framsidan). Alltså HUR fint??

Jag är så oerhört tacksam för alla fantastiska personer jag har i mitt liv!

Jag vet inte om det beror på att jag blir äldre, eller om jag bara fått en livsomvälvande insikt, men jag har inte uppskattat dom/er ens i närheten utav vad ni är värda.
Från och med nu ska jag göra det! Från och med nu ska jag låta alla jag älskar veta det - utan förbehåll!

Så från och med nu säger jag det högt: JAG ÄLSKAR ER!

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Angelica
Angelica,
Mammor är verkligen så himla fantastiska <3angelicawahlin.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Dom är ju verkligen det!! kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229