Light it up

Just nu sitter jag och funderar lite över hur vi ska göra med lampor i lägenheten. Som ni vet har vi valt att till stor del satsa på spottar. Vi har satt upp ledspottar i vardagsrummet och lilla sovrummet, ska nu sätta upp i stora sovrummet och kommer sen att sätta i både köket och badrummet. Men samtidigt säger det inte att vi inte kan ha andra lampor med.

Jag är väldigt sugen på att sätta upp 3 lampor tillsammans. Jag tycker verkligen att det är jättesnyggt. Dock är det inget vi har planerat för, så hur man ska lösa det med el har jag ingen aning om

Samtidigt är det riktigt snyggt med en maffig kristallkrona. Richard är lite sugen på att köpa och sätta köket. Är inte det lite coolt? Än snyggare är det dock om man har riktigt högt i tak

Jag har många gånger tänk på lampor som ren och skär ljuskälla och inte som inredning. Men det finns verkligen sååå många snygga lampor. Numera kan det faktiskt vara ett konstverk och själva inredningspunkten i ett rum. Håller ni inte med?
(Alla dessa lampor hittar ni hos Bygghemma )

Hmmm! Jag har verkligen ingen aning om hur vi ska göra. Men det bästa av allt - bortsett från att sätta spottar, så är det ju hur enkelt som helst att byta och ändra =)

<
I I samarbete med Bygghemma.se I

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229