Let's talk clothes!

I samarbete med NA-KD

Let's talk kläder! I två veckor ska jag nu vara ute på mäklarpraktik och jag har lite panik över en grej: vad ska jag ha på mig?? Tidigare har jag varit ute någon eller några enstaka dagar och då har det varit rätt så enkelt. Kostymbyxor, vit blus och svart kavaj. Klart. Men två veckor i rad, och framöver varje dag, kommer det ju att bli sjukt tråkigt. Så vad har man på sig?

Jag har inte löst det helt än, och jag lovar att jag i nästa vecka kommer stå med panik varje morgon <-- standard ändå ju, haha! Men thanx to Pinterest och NA-KD är jag i alla fall lite lugn.

Först ut så har jag ÄNTLIGEN hittat ett par nya, high waisted, svarta, vida byxor. Jag har haft ett par från Bikbok som jag har använt i jag-vet-inte-hur-många-år nu och har verkligen varit i behov utav ett par. Men problemet är att jag har en rätt så högt sittande navel, så även om dom enligt affären är high-waist så sticker ändå min navel fram... Men ÄNTLIGEN har jag hittat ett par som både är supersköna, supersnygga och sitter på plats. Nej älska! Dom kommer jag använda både till vardags, på jobbet och till och med när jag går ut. Matcha med en stickad tröja, en snygg blus eller en bralette så har man en outfit för alla tillfällen.

Nästa sak jag är kär i är kavajer. Inte bara den klassiska kostym-kavajen, utan alla möjliga kavajer. För hur snyggt är det inte?? För en middag eller en kväll ute är en i oversize-modell och ett par klackar typ the perfect fit. Till vardags och på jobbet däremot finns det ju få saker som slår en figursydd blazer. Den delen utav min garderob kommer utan tvekan att utökas inom det närmsta.

Sen måste jag verkligen ge Misslisibell en riktig hyllning för sin kollektion för NA-KD. Jag ska erkänna att jag inte har haft någon direkt koll på henne mer än att jag vetat hur hon ser ut. Så när jag såg att hon skulle göra detta samarbete med dom var det inget jag direkt hade några förväntningar på. Men alltså wow! Jag vill på riktigt ha typ allt. Dock tillåter inte riktigt CSN plus köpet utav flygbiljetter till Mexico (hehe) det, men den supermysiga stickade tröjan (min absoluta favorit) känns som en bra start.

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Åh, skulle va kul att se några av dina outfits under praktiken 😍
nouw.com/johannna
linndossing
linndossing,
Åååh så snygga kläder!! Har också blivit helt kär i blazers!! Kram
nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229