Last days in pics

- Idag var jag tillbaka hos frisörerna på Swedish Natural och fick ett helt nytt sett med exstenssions isatt, och jag blev återigen sååå himla nöjd! Funderar ni på att fixa håret kan jag verkligen rekommendera dom!
Anledningen till att jag redan var tillbaka var för att det hade blivit något fel med allt hår från den produktionen som mott kom ifrån. Vi alla har haft problem med att löshåret lossnat (det har liksom varit värre än om vi haft en långhårig hund hemma, haha), så nu fick jag ett nytt set isatt (gratis). Verkligen bra service!

- Äntligen har jag fått bilderna från fotograferingen igår, och dom blev verkligen sååå fina! Så här får ni se en liten sneakpeak. Fotografen vill fortfarande lägga en sista touch på dom jag tycker bäst om utav dom 1500 vi tog, haha! Så nu när tentan är skriven ska jag sätta mig och välja =)

- Jag har verkligen gått och blivit kär i scarfen i håret! Tro det eller ej, men jag lyckades hitta den här på Myrorna för 30 kronor. Stort tips!

- I måndags åkte vi ju till Märsta för att äta middag med min älskade Far och farbror med familj. Inte helt oväntat hamnade vi på Kinan (bästa restaurangen i Märsta, utan tvekan) och jag åt denna fantastiskt goda Thai Red Curry Chicken

- Som ni såg imorse så var vi ju ute på världens härligaste promenad igårkväll. Eller eftermiddag var det nog snarare, men ändå. Och då stannade jag upp för en sekund och lyckades fånga detta fantastiska vardags ögonblick på bild. Så glad att jag gjorde det, och inte bara stressade förbi. Ibland måste man verkligen bara stanna upp och njuta av stunden!

- Jag får fortfarande upp en massa härliga matbilder från Bali i mitt instaflöde. Förstå att jag konstant bli sugen på att både åka tillbaka och att tassa till kylskåpet och se om jag själv kan svira ihop något. Note to self: Gå inte in på insta när du är hungrig, haha!

- För ett par kvällar sen hade jag och Richard tillgång till bil, vilket var supermysigt. Som jag saknar att bara åka bil alltså!

- Sista tenta plugget är nu gjort! Eller okej, jag ska nog kika igenom lite till ikväll. Men imorgon smäller det - terminens sista tenta. Sen är jag friiii!


Gillar

Kommentarer

yourboo
yourboo,
Vilka härliga bilder av superifna dagar och vad fin du blev i håret (du är alltid fin)! Gud vad sugen jag blev på Thai nu!!! Kram sötnos!nouw.com/yourboo
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! TACK finaste, sötaste du!! <3nouw.com/matildaberlin
4foodies
4foodies,
Åhh vad skönt med sista tentan! Ser ut som att du har haft der härligt!
nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det har jag verkligen!! Kram fina <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229