Lägenhetsupdate

I samarbete med Nordiskarum

En studentetta. 24 små kvadrat. Ett par ton kläder. En vilja om att få det så galet fint som jag aldrig har haft det innan. Jag vet då inte riktigt hur det här ska gå till.
Eftersom att jag inte har ett öga för inredning (som jag verkligen önskar att jag hade det) så har jag tillbringat x antal timmar, som jag väl egentligen hade behövt sova på, med att söka inspiration på olika håll och kanter.

Eftersom att det här skall vara MIN lägenhet vill jag nästintill börja från scratch när det kommer till möbler. Och ärligt talat så har jag inte jättemycket med mig på den fronten från gamla lägenheten. Till och börja med så var sängen Richards, så nu kom då frågan. Ska jag antingen köpa en ny eller ta upp min gamla säng (köpt när jag var typ 10) från Mamma och Pappa?

Ska jag köpa en ny säng så skall det vara en ordentlig en som är galet skön och håller i många år - det vill säga en kontinentalsäng. Att det dessutom finns sängar med förvaring avgjorde det nästan på en gång. Förstår ni hur himla smidigt det är? Att ha en sjukt snygg, skön, hållbar säng som dessutom hjälper till att stuva undan allt man inte vill ha framme - dröm!!

Dock har jag ett litet problem. Splitter ny kontinentalsäng plus studentbudget är inte riktigt lika med den bästa combon. Så i väntan på att det nya sparkontot med namnet Nya sängen växer sig tillräckligt stort så har jag Mamma och Jag kommit fram till en annan lösning. Min gamla säng får följa med upp. en sängbotten med förvaring har införskaffats och så ska (världens bästa) Mamma hjälpa mig med att DYI en egen sänggavel i ljusgrått linnetyg. Hade jag gjort det själv så hade det blivit katastrof, men med hennes hjälp kan det nog faktiskt bli riktigt bra =)
Stay tuned för att se hur det blir!

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Men ah, hade gärna tagit emot den här inspon till min lägenhet 🥰 kram fina nouw.com/linnealiebig
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh nu vill jag mer än gärna flytta känner jag, haha! Nej men alltså vad underbart med en stor säng, har nämligen inte plats för en i mitt lilla rum just nu :'D <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229