Kvantitet VS Kvalitet

Vet ni vad jag är oerhört lycklig över att ha insett?
Skillnaden mellan kvantitet och kvalitet när det kommer till blogginlägg.

Vet ni att jag under mitt första år publicerade 4 inlägg om dagen!! Hur sjukt är inte det?? Dock bestod väldigt många utav en lånad bild med 3 taggade plagg i. That's it!

Senaste året har jag legat på 2 inlägg varje dag, 7 dagar i veckan, 52 veckor om året. No exception! Ett publicerat på morgonen och ett på kvällen. Men då ska ni vet hur många mornar, eftermiddagar och kvällar jag suttit och försökt tvinga fram något eller suttit i panik med känslan av att jag borde ha publicerat något för en kvart sen... Allt har resulterat i stress, press och skrivkramp.

Men så har jag sedan mindre än en månad insett att så kan jag inte leva. Ni är inte intresserade utav halvdana inlägg jag pressat fram med känslan av att jag måste. Ni vill läsa sånt jag verkligen lagt ned tid på (hoppas jag?)!

Jag lovar att fortsätta publicera minst ett inlägg om dagen, med målet om 2. Men man måste Leva först, blogga sen så jag tänker inte stressa fram något längre.
Hoppas ni förstår! <3

Hur resonerar ni andra bloggare? Eller vad tycker ni läsare? Vad gillar ni av mina inlägg? Vad ska jag lägga krut på?
Berätta! Jag är så nyfiken =)

Gillar

Kommentarer

Mikaela
Mikaela,
Riktigt bra inställning!orsin.blogg.se
anniepiie
anniepiie,
Så himla rätt. 😃 Jag gjorde också det i början.... Nu tänker jag några gånger i månaden för min egen del i första hand. 😊 Kramanniepiie.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229