Krossat någon jag älskar

Idag - en helvetesdag. Nu är det slut, på riktigt.
Efter att ha följt Isa ut till Märsta lånade jag Farfars bil och åkte ut till Richard i Täby. En sista gång. Lägenheten är nu helt tömd på mina grejer. Inte en enda pinal finns kvar (förutom ett skåp jag försöker sälja), utan nu finns allt antingen i min tillfälliga lägenhet, hemma hos Mamma och Pappa eller i Farfars förråd. Mitt liv är splittrat. Osorterat. Trasigt.

Att hämta grejerna var egentligen inte huvudpunkten, utan det var att avsluta det sista. Avsluta vårat förhållande och samboskap. Som jag nämnt så ska Richard köpt ut mig ut våran lägenhet. Så idag har vi skrivit papper på det, diskuterat de sista ekonomiska frågorna och jag har slutligen lämnat mina nycklar.
5,5 år tillsammans, 1,5 år i Täby - över. Slut. Avslutat.
Status på mig: Förjävligt.

Jag kommer inte gå in på så mycket mer, för där går gränsen till privat. Men det jag upplevt idag, och framför allt det jag sett Richard uppleva, är inget jag ens önskar min värsta fiende. Jag önskar så att jag inte var orsaken till hans smärta. Jag önskar så att det fanns något jag hade kunnat göra annorlunda. Men man kan inte hjälpa vad man känner och inte känner, och det här är det enda som är rätt.
Så ja, idag är en helvetesdag.

Gillar

Kommentarer

Beatrice Jakobsson Fotograf
Beatrice Jakobsson Fotograf,
Skickar styrkekramar till dig!!! <3 och det är bara att höra av dig om jag kan hjälpa till med något!beattriicee.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
TUSEN TACK HJÄRTAT <3nouw.com/matildaberlin
sjosefine
sjosefine,
Åh, älskling 😭❤nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229