Köpa nya garderob

Var den här dagen har tagit vägen vet jag inte riktigt. Det känns som att jag har fått noll och ingenting gjort, samtidigt som jag faktiskt har kunna cheacka av både det ena och det andra.

Trots att vi kom hem igår hade Richard tagit ledigt idag med så vi hade världens mysmorgon tillsammans. Eftersom att vi vaknade så tidigt som vi gjorde kunde vi med gott samvete ligga kvar i sängen, se en film och bara kramas. Hur underbart som helst!

Sen har jag utfört en massa småärenden, handlat mat och varit en sväng på gymmet för att hålla ett corepass och köra igenom BodyJamen inför morgondagen. Hur bra är inte den nya btw??? Helt och hållet förälskad!


Jo juste, sen har jag (till slut) beställt en ny garderob. Efter att ha bott i flyttkartonger och ikeakassar i snart 2 månader börjar jag bli trött på att i panik gräva mig ned på botten varje gång jag ska någonstans.
Det blev precis som sist en Ikea Pax garderob. Jag hade ju en i ek som jag sålde vid flytten som jag var supernöjd med. Den här gången blir det istället en vit en med vanliga dörrar istället för skjutdörrar. Egentligen hade jag velat ha utan dörrar då jag tycker det är sååå snyggt, men jag vet att även om jag skulle hålla kläderna vikta och prydliga så skulle den ändå inte bli snyggt. Så ett par dörrar för att snabbt kunna städa undan ala sopa-smutsen-under-mattan-style får det bli ;)

Gillar

Kommentarer

linah
linah,
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Ja, jag hoppas att det blir bra =)matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229