Konflikträdd och inte särskilt åsiktsvis

Helt ärligt -  kan man lyckas driva en framgångsrik blogg utan att ha starka åsikter?
 
Jag har alltid varit blyg (även om det har börjat släppa nu på senaste tiden). Jag har alltid varit tystlåten. Jag har alltid varit konflikträdd. Därför har jag inte särskilt mycket åsikter. Jag kommer aldrig att skriva något inlägg om konflikten i palestina. Jag kommer heller aldrig att skriva något starkt inlägg om femenism.
Skulle jag göra det, skulle jag bli imponerad av mig själv! 
Jag har alltid varit en sån som gärna sitter och lyssnar, framförallt när vuxna talar. Jag lyssnar och tar in, men skapar sällan någon åsikt. Ofta för att jag inte vill trampa någon på tårna. Jag är en sån som vill vara vän med alla, omtyckt av alla. Jag HATAR att prata politik. Missförstå mig inte! Jag tycker det är fantastiskt att det finns, utan det skulle vi inte leva särskilt bra liv. Men att höra vänner hugga på varandra för att dom inte anser samma sak. Att kalla någon feminist-fitta, moderat-jävel eller sossebög är enligt vissa okej, bara för att dom inte anser samma saker. Jag vet var jag står politiskt. Jag vet vad jag tycker. Men det är inte många andra som vet vad jag har för åsikter på den punkten. Jag lyssnar. Jag är tysst. Jag tar in andras åsikter.
 
Så vad tror ni? Finns det någon chans att lyckas utan att skriva inlägg som väcker starka åsikter om det ena och det andra?
 
Finns det någon chans att lyckas som person ute i världen utan starka åsikter?

 

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda,
Jag tänker att man inte ska förväntas snacka åsikter, men om man har en stor blogg tex tycker jag det är värt och bra om man inser vilken stor portal man har att utbilda yngre. Man behöver ju inte diskutera politik på det sättet att man säger vilken sida man står på, men man kan ju fortfarnde ta avstånd från vissa överklass/rasistiska partier liksomitsmenotyou.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Fasiken vad bra svarat! 😊 En bra och stadig ståndpunkt är ju alltid viktigt, framför allt när man kan påverka så många, framför allt yngre, genom det man skriver matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229