Komplicerat med helg

Vet ni något riktigt löjligt? 
Jag kan ibland nästan tycka att det är jobbigt med helg. Inte utav den anledningen att man är ledig utan tvärtom. För en gångs skull har man tid till att göra saker, och ibland är det  mycket man ska försöka klämma in. Ni vet allt det där man inte hunnit under veckan plus utflykter, träffa vänner, hälsa på familjen, festa om man vill det och allt annat. Men samtidigt är det dom två dagarna i veckan man har för att kunna varva ned och slappna av. 
Så ibland blir det en stor konflikt för mig. Att göra saker vs att slappa. Att träffa vänner vs egentid. Att göra alla måsten vs mystid i soffan. 
Vad säger ni? Är ni fler där ute som känner samma sak? 


Mina tankar går ofta i dom banorna, men inte idag! Idag känns lite som att jag lagt fokus på mig själv, prioriterat rätt och bara njutit. Framförallt av solen! Några ärenden, några måsten, 2 grymma träningspass, en mys- och snackis promenad med fin vän och flera timmar i solen. 
Jag vet att jag nästan tjatat om det de senaste dagarna, men åhh denna sol! Galet nog 20 plusgrader och både bikini- och shortsmode hela dagen. För mig finns det just nu inget bättre =)

Jag har slltid varit väldigt frusen utav mig och kan hundra procent ärligt säga att jag inte minns bör jag hade på mig shorts i maj sist!


Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Åhh så härligt att höra! Ha en fortsatt fantastisk kväll! Krammatildaberlin.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Ja, det känns verkligen som att jag gjort det! Och ingen som helst ångest - tvättstugan får helt klart vänta 😉 Hoppas du fått njuta lika mycket av helgen! Kram <3matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229