Kickin' it

Det fick bli ett litet kvällinlägg, ifrån den nybäddade sängen. Åhh vad jag kommer att sova som ett barn! Älskar verkligen nytvättade sängkläder. Lukten, känslan, mjukheten. Helt fantastiskt är vad det är!

Dagen har i stort sätt bestått av jobb från start till slut. Började ju dagen på soffan och sen bar det av till jobbet, där jag har stått och frusit hela dagen. Det är helt galet vad kallt det är där. Idag har jag haft på mig hotpants, mjukisbrallor, strumpor, skor, ett linne, en vanlig långärmad, ytterliggare en långärmad och två tjocktröjor. Och jag har ändå frusit. Blev avbytt så att jag kunde ta en halvtimmes powerwalk på löpbandet bara för att få tillbaka känseln i fingrarna.

Sen vart det lite BodyJam, mer jobb och till slut hem där Richard mötte mig med nylagad middag (han kan han <3). Vet ni att jag flera gånger tänkt lägga upp bilder på maten för att det varit sååååå gott, men jag vet inte om jag är dålig fotograf eller om det jag äter faktiskt inte ser särskilt gott ut - för nå bra bilder det får jag aldrig. Ni får helt enkelt lite på att min middag var jättegod. Haha.

Jag bjuder på lite bilder från dagen istället :)
Jag har varit helt övertygad om att jag har för små boobs för V-ringat, så jag har inte ens testat någon sån tröja under sommaren. Provade till slut en igår och nu är det nya favoriten!

Omsinkad, oborstad och med morgonteet i handen


Och nya Les Mills releaserna kom idag. Älskar första uppvärmningslåten på Jamen!

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
Jag kan bara hålla med, nytvättade sängkläder är så härligt.maarrre.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Verkligen! 😊 matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229