JUST DO IT

Hej och välkommen träningsvärken!
Haha, för en vecka sen klagade jag på att det var så länge sen jag fick träningsvärk och att jag saknade det otroligt mycket, och de sedaste 4 dagarna har jag skaffat mig ny träningsvärk varje dag.
I lördags fick skulderblad och konstigt nog översidan av underarmen sig en släng. I söndags rumpan och låren. Igår hade jag vilodag vilket gjorde att träningsvärken verkligen fick tillfället att smyga sig på och ta plats ordentligt. Och idag körde jag för andra gången CX release 21. Herre vad den är bra! Och herre vilken tränignsvärk jag kommer ha i magen imorgon!
 
 
 
Jag har fått lite frågor om vad CX är, så det tänkte jag förklara.
 
CX worx är ett 30 minuter, intensivt, core-pass från Les Mills.
Det är det första "styrke-passet" jag fastnade för och det första icke danspasset jag blev instruktör på. Det är som sagt ett Les Mills pass vilket betyder att jag varje kvartal får en ny release, alltså ett nytt pass. Jag som instruktör får inte ändra på något utan det är det passet jag ska köra till punkt och pricka. 
Passet består alltid av 6 låtar och med hjälp av en matta, gummiband och viktplattor stärker man upp framför allt coren men också resterande delar av kroppen. 
Helt fantastiskt är det! Har ni inte testat det förut, så gör verkligen det!
Coren är något som alla behöver träna och hålla stabil för att hålla inom både träning och i vardagen. Och enligt mig är CX det roligaste och bästa sättet att göra det på. Så kör hårt och lycka till =)

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jag blir alltid så imponerad av dom som pallar sig upp innan jobbet (sängen är alldeles för skön tycker jag 😉 ). Hoppas du kom upp och fick ett härligt pass 😊matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229