Julklappstips

Godmorgon fina vänner!
Är allt bra med er? Jag mår jättebra (trots att det är torsdag) och börjar äntligen landa lite. Trots att det har varit vardag i en halv vecka så har renoveringen tagit ut sitt. Jag överdriver inte när jag säger att lägenheten har varit definitionen utav kaos, men nu börjar vi äntligen få bort det ena och det andra och känna att vi bor i just en lägenhet och inte på en byggarbetsplats. Dock har vi kommit fram till att det är lika bra att fixa stora sovrummet med eftersom att vi fortfarande har alla byggmaskiner och verktyg framme. Så nästa helg är det dags för nästa race.

Men fram tills dess kan jag flytta fokus lite (till nästa stressmoment, haha) - julklappar! Jag är en sån som alltid får panik i sista minut, men i år ska jag ta tag i det i tid. Precis som jag säger att jag ska göra varje år…
Jag försöker tänka att varje klapp ska vara så personlig som möjligt. Det blir ju roligast så! Har redan gjort en liten lista där jag har skrivit upp namnen på alla de jag ska köpa till så jag får lite översikt, men längre än så har jag inte kommit.

Jag gissar att jag inte är ensam i båten så jag tänkte hjälpa till och tipsa så fort jag springer över något bra julklapps tips. Hur låter det?
Till och börja med har Yves Rocher (klicka HÄR

för att komma till hemsidan) en grym kampanj som gäller nu till och med den 20e November.

Med koden SHOP100 får du hundra kronor att handla julklappar för vid köp för minst 399:- Hur grymt? =)

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Det var verkligen sååå gott =) Krammatildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Hoppas du hittade något fint! Kram <3matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229