Juldepression

Julafton var igår, det har inte ens gått 12 timmar sen jullunchen, men jag blir alltid jättedeppig på kvällen när jag går och lägger mig den 24e. Det måste nog vara det där klimaxet. Man går och längtar och myser med julstämning i en hel månad och plötsligt är det över på en dag. Sen är det hela 365 (nu 366) dagar till nästa gång. Lite deppig blir jag allt. 
Men jag hade en fantastisk jul. Hur hade ni det?
Vi började med frukost, lunch och julklappsutdelning hemma hos min familj innan vi packade in oss i bilen och åkte hem till Richards mamma och pappa. Jätte, jättemysigt var det! 
Med tre systrar i familjen som tycker on att baka, och 2 familjer med föräldrar som tycker om att laga mat kan ni nog förstå att vi nästintill rullade i säng inatt. 
Dagar som den förstår jag lite extra hyr lyckligt lottad jag är. En fantastisk familj, underbar släkt, "ingift" (långt ifrån gift, men ni förstår vad jag menar) familj som inte kunde varit bättre och en pojkvän jag älskar så otroligt mycket. Jag har allt jag behöver i livet, och jag har ett fantstiskt liv att leva <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229