Juldagen på Gotland

Dagen efter att man mådde sådär ⬆️, eller rättare sagt 2 timmar sömn efter att man mådde så, så är man lite lagom taggad på att sätta sig på båten för en tre timmar lång resa över havet. Life of a Gotlänning, haha!

Jag hade verkligen en superrolig kväll igår med gamla vänner jag inte träffat på evigheter och dans hela vägen in på småtimmarna. Till skillnad från de flesta andra i min ålder hamnade vi på mitt älskade Munken. Det enda stället som har tillräckligt många dansgolv för att man alltid ska kunna dansa utan att bli armbågad i huvudet, vilket är det värsta jag vet när allt jag vill är att kunna dansa. Stort tips om ni är på Gotland och vill ut!

Just nu är vi påväg upp till fastlandet ett par dagar för att hälsa på Farfar och ha lite mysigt. En riktigt bra fortsättning på fortsättningen helt enkelt =)
Men med tanke på att jag är en sån som behöver mina 8 timmars sömn för att funka, så känns nattens bravader som en lagom bra grundförutsättning för dagen... Har ni några bra tips på hur man tar sig igenom dagen på minimal sömn och lite ont i huvudet? Please tell me!

Gillar

Kommentarer

deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Underbara bilder! hoppas du hade lika roligt som det ser ut på bilderna 😘 nouw.com/deniseeelarsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det hade jag verkligen!! <33nouw.com/matildaberlin
LundgrenAnna
LundgrenAnna,
Wow vilka bilder!nouw.com/lundgrenanna
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack fina!! <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229