Jag var bättre förr

Godmorgon fina du! Sovit gott?
Själv har jag drömt en massa konstigt inatt igen (inga förlossningar denna gången, haha), men vaknar trots det ganska pigg. Just nu sitter jag och dricker en kopp matchate som jag passade på att köpa med mig från Tokyo, och försöker tagga till lite inför denna Torsdag.

Jag försökte komma på något spännande att skriva men fick lite tankekramp, så jag passade på att läsa igenom lite gamla inlägg här på bloggen och kom fram till 2 saker:

1. Fasen vad glad jag är att jag har min blogg! Att gå tillbaka och läsa, se och faktiskt även känna sånt jag känt tidigare är nästan en magisk känsla
2. Jag var mycket bättre på att skriva förut! Hur tusan jag lyckades formulera och producera 4 bra inlägg om dagen är för mig själv ett stort frågetecken. Kände jag mer förut? Upplevde jag mer saker förut?
Jag vet verkligen inte svaret på den...

Det jag vet dock är att jag drömmer om att leva livet till 90% (10% ligga på soffan och göra ingenting, haha!), och jag måste komma på ett sätta att göra det. Juli var under förra året en magisk månad där jag gjorde sånt jag aldrig drömt om att jag skulle våga (hoppa fallskärm och spontant säga upp mig bland annat) - i år ska det bli dubbelt så bra! I år satsar jag på både Juni och Juli.

VÄNTA! Jag kom precis på en idé. Alltså just nu när jag sitter och skriver.
Kan inte ni ge mig en bucketlist med saker jag ska göra under dessa månaderna?
Kommentera om du kommer på något så ska jag sätta ihop en lista med alla dom bästa punkterna, och sen är det bara upp till bevis =)
Vad tror ni om det? Jag tror att jag älskar den idén!
Så lämna en kommentar om du kommer på något och ha sen en fantastisk Torsdag <3Gillar

Kommentarer

elin
elin,
Åh så roligt att kolla tillbaka på bloggen<3devote.se/johnssons
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det är ju verkligen det! <3nouw.com/matildaberlin
Ljuva Julia
Ljuva Julia,
Jag känner såååå igen mig i punkt 2. Jag var tiotusen gånger bättre förr och jag fattar inte vad som är fel på mig nu - är jag gammal och gaggig!?

Jag har satt ihop ett inlägg med min summer bucket list, men i och med min sjukskrivning är det inte något coolt, mycket återhämtning! Men kanske du ska bada naken, bitchslappa någon, äta på en riktigt flådig restaurang, ha picknick, skicka flaskpost och sådant <3
ljuvajulia.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Haha, i sånna fall är vi två. Får ta och starta en stickklubb eller något 😉

Men det är väl jättebra! Det är ju precis vad du behöver <3 Haha, ska helt klart satsa på den där bitchslappen. Kram fining <33
nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229