Jag tror på viljans kraft

Hur, rent ut sagt, jävla bra blev inte den här Fredagen? Jag sa ju att jag hade bestämt mig för att den skulle blir det, haha! Det var nog det där med viljans kraft.

Efter en riktig mysfrulle tog jag tag i tvätten (fudge - en ligger kvar i maskinen...), städade och organiserade hela rummet jag bor i nu (vilket verkligen behövdes pga det totala resväske-kaoset som rådde) och sorterade alla viktiga papper som bara hamnat på hög den senaste månaden. Så galet skönt alltihopa!!

På grund av min rädsla för pollen (som jag nu tydligen inte är allergisk mot även om jag själv VET att jag reagerar på det, haha) så har jag inte sprungit på evigheter. Men med dagens fantastiska väder vägrade jag gå in och trotsade därför mina rädslor. Check på 15 fantastiska kilometer (klapp på axeln fröken Berlin). Och hur under bart det än var så var det inte ens dagens bästa känsla. För vet ni vad? Gissa vem som ÄNTLIGEN fick checka av sin powernap i solen! Wihooo! Lite lätt rödbränd men sååå lycklig <— dagens status!

Efter det lyckades jag locka med min lillasyster Wilma för att fota ett samarbete (som jag är så sjuuukt lycklig över!). Ärligt gick det lite sådär. 2,5 timmar tog det innan vi hittade något bra ställe att fota på. Behöver jag säga att dom 2,5 timmarna inkluderade ett stopp för att tröst-köpa godis?? Men till slut tror jag faktiskt att vi lyckades få till något fantastiskt, so stay tuned =)

Och som att det inte kunde bli bättre så är hela familjen samlad, Pappa står och tillagar oxfilé, solen skiner och bordet ute är dukat. Alltså hör ni ens hur bra den här dagen är?? Så ja, frågar ni mig så är viljans kraft helt magisk och inget man någonsin ska underskatta!

Hoppas ni med har haft en fantastisk Fredag! Puss <3

Gillar

Kommentarer

Mrsfunkys
Mrsfunkys,
Man kan komma hur långt som helst bara man har viljan. Härligt med en löptur, själv har jag inte sprungit på flera veckor. Måste ta tag i det nu när jag går på semester. Blir sååå inspirerad av dig, du är grym! 😘 Önskar dig en fortsatt skön helg!
Kramar ❤️
nouw.com/mrsfunkys
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså ja! det var verkligen helt otrolig!! Ska se till att ta mig en imorgon med =) STOR KRAM finaste och detsamma <33nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Låter hur bra som helst ju! 😍nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Eller hur? Hihi! kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229