Jag tror att jag blir galen

Hej mina vänner!

Hur mår ni? Själv känner jag mig helt ur balans. Jag vet inte riktigt vad det är, men ibland är kroppen inte riktigt vad den brukar eller ska vara. Jag har haft magknip hela dagen och mått lite småilla. Jag har varit hungrig men inte sugen på något alls. Och inatt var jag på riktigt uppe och kissade 4 gånger (!). Så jag mår inte dåligt, men känenr mig verkligen i just obalans. Har ni några tips? Några husmorsknep?


Hur som så är jag sååå glad över att det äntligen är kväll! 8 timmar down, 8 to go - sen är jag ledig igen! Jag hatar sånna som gnäller på att dom inte trivs med sina, men just nu är jag en utav dom. Jag får fnatt av att sitta still. Ja, jag tror verkligen att jag håller på att bli smått galen.

Thank the Lord att jag har min älskade träning! Trött, slut, nöjd och snart med ugnsbakad lax i magen (har jag berättat att Richard faktiskt är utbildad kock?? Gissa hur gott!).

Först lite Sh'bam för att sen hålla ett härligt CX-pass och nu få njut av endorfinruset.

För mig är träning = lycka!

Vad är det för dig?? Berätta!Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Ja, speciellt när man inte vet vad det beror på eller hur man ska göra det bättre. Men idag är det rätt så bra =) matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Ja men verkligen! Tusen tack snälla du! Krammatildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229