Jag tittar inte på youtube - min Onsdag i bilder

Förlåt, men har det verkligen varit Torsdag idag?? Det slog mig först nu. I vanliga fall brukar ju världen hata mig på just Torsdagar, men peppar peppar så har inget hänt idag. Kanske beror det på att min lilla depp-period som är nu så slås all negativitet ut jämnt över dagarna istället för att enbart slå till mot Torsdagen? Eller så kanske för att jag har suttit instängd i min pluggbubbla på KTHs bibliotek. Who knows?
Det jag däremot vet är att den här dagen har inget speciellt hänt, så därför tänkte jag dela med mig utav gårdagen i bilder istället =)

Jag hade världens lugnaste morgon! Enda fram tills lunch gled jag runt i morgonrock, hade på en ansiktsmask, drack mängder av kaffe och fotade en massa till samarbetena jag pratade om imorse

Först vid 12 slog paniken till och jag insåg att nu börjar det bli lite bråttom att göra sig i ordning om jag skulle hinna in till föreläsning. Varför är det alltid så btw? Att det är under de lugna dagarna man nästan alltid kommer sent?

Tro det eller ej (ni skulle sett Sofias reaktion när jag det här kom fram), men jag tittar inte på Youtube, och har inte gjort sedan man använde det för att lyssna på musik (dvs innan Spotify kom till) eller se roliga klipp (Vem var det som kasta??). Det har jag bestämt mig för att ändra på. Så under tiden som jag sminkade mig passade jag på att kika på en av Mollys Rustas gamla vloggar. Och alltså OMG vad jag började längta efter våren! Där satt hon på en uteservering med sin syster och man kunde nästintill känna solstrålarna mot huden, värmen i luften och såklart så hörde man sorlet av ett Stockholm som vaknat till liv. My GOD vad jag längtar!

BTW - vilka ska jag titta på på Youtube?? Hit me up med era favoriter!

Eftermiddagen tillbringades sedan i skolan. En föreläsning följt utav ett par timmar i biblioteket. Paniken över allt skolarbete är ungefär lika schizofrent som jag just nu. Ena stunden förstår jag ingen ting, nästa hänger jag med. Ena stunden känns det inte ens som jag påbörjat arbetena, i nästa känner jag mig nästan klar. Ena stunden har jag panik över att det snart är dags för tentor, i nästa känns det som en evighet tills dess.

Men men, that's what it is

Tydligen så lyckades jag någon gång under zumban klappa så hårt att jag fick ett blåmärke i handen. Hur sjukt??

Under tiden som jag satt på föreläsningen hörde min chef på SATS av sig och frågade om jag inte kunde hoppa in och akut-vicka en dansklass innan min egna BodyJam. Självklart hjälper jag till de gånger jag kan, så Onsdagens träning blev alltså en timme Zumba följt utav en timmes BodyJam.
Förstå att spagettin och köttfärssåsen Richard hade lagat satt fint när jag kom hem! För att inte tala om hur nödvändig duschen var eller hur skön sängen var att krypa ned i! Bästa känslan kan jag berätta!

Hur var eran Onsdag? Bra hoppas jag! =)

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh nämen!! Snacka om att du sparat mycket tid genom att inte vara youtube-fast som jag hihi ❤️ Vill inte ens veta hur många timmar jag lägger på det i månaden 😃 ❤️nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha! Ja, jag börjar förstå att det är lite så 😉 KRAM <3nouw.com/matildaberlin
Yasmine
Yasmine,
Vilken spännande onsdag! Känner igen mig i det där att bli sen när man har en lugn dag haha! Kram www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså ja! Agreed!! kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229