Jag sprang alltså en halvmara??

Kan någon förklara var min energi har kommit ifrån?? När jag gick och la mig igårkväll var ja så trött att det finns inte, men när Richard klev upp innan 6 imorse gjorde jag också det. I vanliga fall brukar jag ta en superlugn morgon och gå igenom alla mail, kolla schemat och svara på bloggkommentarer mm. Men när Nouw krånglade som bara den (jag har varken kunnat gilla andras inlägg eller lämna kommentarer) slog jag surt ihop datorn och gav mig istället ut och sprang. Och nu kommer ett sånt där riktigt klapp-på-axeln inlägg, för vet ni hur långt jag sprang? 21,6 km! Från ingenstans sprang jag alltså en halvmara. Hur sjukt?? Med tanke på att jag 1. bara har sprungit över 17 km en endaste gång tidigare, vilket var för två år sen, och 2. inte har sprungit på nästan en månad, så är jag så chockad att jag inte vet var jag ska ta vägen, haha!

Efter det åt jag en supergod smoothiebowl. En långt ifrån fint upplagd en, men på en Måndag fylld med skola finns inte tiden för att göra en Bali-bowl utav det. God var den i alla fall!
Och till det smakade jag nya NOCCOn. Kan inte säga att jag var något superfan. Den var inte på något sätt äcklig, men jag kommer helt klart inte välja den framför alla andra goda smaker. Har ni smakat? Vad tyckte ni?

En 3-timmars föreläsning (under vilken jag kanske fokuserade lite väl dåligt, men lyckades landa ett fantastiskt samarbete som ni såklart ska få ta del utav lite senare) och över 34 000 steg senare har jag nu landat i soffan med middag och en massa plugg att ta i tu med. Känns verkligen som en toppenstart på denna vecka =)
Hoppas ni med har haft det!! <3

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Tack fining! <3nouw.com/matildaberlin
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Shit vad grym du är snygging!!!😍🏃🏼‍♀️💪🏼nouw.com/nikolinapettersson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! TUSEN TACK finaste <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229