Jag har snott era bilder, och jag ber om ursäkt

Vem läser ens min blogg? Min? Jag som skriver om min ospeciella vardag, inte har något spännande jobb, inte är någon modeinspiratör. Jag som var blyg och långt ifrån populär i skolan men med ett brinnande intresse för mitt skrivande. Vem är intresserad utav att läsa om det?

Min blogg har alltid varit liten och jag har blivit glad för varenda liten läsare i statistiken, så vem skulle märka om jag lånade någon annans bild? Om jag screenshottade på Insta och la upp det i ett passande inlägg? Om jag gick in på google och sökte på något jag skrivit om men varken haft lust eller tid att fota till? Hur skulle ägaren till denna bild någonsin hitta den på min lilla blogg?

Men nu har den tydligen blivit så pass stor att det kan hända - för det har hänt.
Dock var det den är gången ett hundra procent ärligt misstag med problem med ett utkast som på något märkligt sätt publicerades i väntan på svar om jag fick låna bilden. Under tiden har fina Sanna (som verkligen har en fantastisk blogg!) på något sätt hittat in och upptäckt detta.
In på min lilla blogg.

Jag skäms lite över att säga det, men tittar ni tillbaka i mitt arkiv kan ni hitta x antal bilder som inte är mina utan någon omnämning av detta. För som sagt; vad spelade det för roll på den här lilla sidan?

Men självklart spelar det roll! Alla som tagit bilder är ägare av dessa, och i många fall stolta över sina bilder. Att någon då lånar bilden och publicerar den som sin egna, är rent ut sagt stöld.

SÅ, jag ber här öppet om ursäkt till alla jag lånat bilder utav utan omnämning och lovar att framöver sköta mig! Och hoppas att alla ni andra följer i mitt spår!

Det finns alldeles för mycket hat på internet, alldeles för många vassa armbågar och girighet i världen. Det behövs mer kärlek och alla vi som lever i de sociala medierna har väl världens bästa position för att sprida den?


Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tack snälla du!! matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jomän så är det ju! Kram fina du matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229