Jag har gjort slut

Var ska jag ens börja? Hur ska jag ens kunna skriva det här?
Orden har satts samman och sedan raderats lika snabbt igen. Inlägget har påbörjats flera gånger om, men inget känns tillräckligt bra. Om och om har jag försökt få ordning på mina tankar, försökt formulera mig i ord, men utan att egentligen kunna lägga fram det på något annat sätt än i totalt klarspråk:

Jag och Richard har gjort slut

Kanske är det precis så klart, hårt och rakt det måste vara för att jag någonstans ska förstå att det är så. För att i ärlighetens namn har jag inte riktigt förstått det än. Det är i sig kanske inte så konstigt med tanke på att jag fortfarande bor hemma och vi delar vår vardag på nästintill samma sätt som vanligt. Men det är den råa sanningen

(Note: Tidigare var rubriken ”Vi har gjort slut” då jag tyckte att det var ett mer respektfullt sätt att skriva på, men på order av Richard har jag nu ändrat till att det faktiskt är Jag som gjort slut)

För er som funderar på det, så nej, jag har inte försökt hålla någon fasad uppe. Jag har inte ljugit. Jag har inte romantiserat det vi haft. För att bortsett från en enda vecka, där vi båda hade väldigt mycket som pågick på varsitt håll, har vårat förhållande aldrig varit dåligt. Tvärtom har det varit, och är, fantastiskt bra! Det är det som gör det här så svårt. Jag lämnar inte ett dåligt förhållande, utan jag går tvärtom ifrån en utav dom absolut bästa grejerna som någonsin hänt mig. Fem och ett halvt år utav ren och skär kärlek, lycka och trygghet.
Men ibland kommer man till nya insikter, liksom dom att känslorna inte finns där på samma sätt längre. Kärlek kommer i många olika former och jag kan ärligt säga att jag fortfarande älskar honom, men inte som min pojkvän. Snarare som min bästa vän och familjemedlem


Så i förra veckan var jag och skrev på kontraktet för en (sviiiiiindyr) hyreslägenhet för de återstående 2 månaderna innan skolan slutar och jag kan flytta hem till ön. Bortsett från priset är den perfekt. Den ligger mitt i Vasastan, är hela 50 kvadrat och med tanke på att hyresvärden bara ska vara bortrest i två månader så finns allt. Vi snackar liksom på den nivån att till och med diskmaskinstabletter finns. Så skönt! Tillträdet är redan ikväll, men eftersom att jag var borta hela helgen så har jag inte hunnit packa någonting. Målet och planen är istället att jag i helgen ska flytta.

Så där har ni det. Ett nytt kapitel i mitt liv. Matilda Berlin. Singel. Hur gör man? Vad gör man? Det enda jag vet är att jag är fruktansvärt ledsen över hur situationen är, för det finns då inget värre än att behöva krossa den man älskar. Det här kommer vara fruktansvärt jobbigt och jag kommer antagligen må piss när jag väl inser att det är på riktigt (ber därför om ursäkt i förskott för uteblivna inlägg).

Godmorgon Måndag, eller vad ska man säga?

Gillar

Kommentarer

MrsTezz
MrsTezz,
Hoppas du valt rätt 🙏🏻⭐️Kramnouw.com/mrstezz
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack vännen! det har jag <3nouw.com/matildaberlin
Jasmine
Jasmine,
Matilda, jag är så ledsen för din skull. Alltid tråkigt när en relation tar slut. Hoppas att du känner stödet som du har (se bara på alla kommentarer du har fått de senaste två veckorna!).
Kram <3
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Finaste du! Tack hjärtat! Det gör jag verkligen <3 <3 <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229