Jag har färgat håret rosa

◾️ Jag har precis kommit hem efter att ha hålli mitt första pass på över en månad. Som jag saknar mina älskade BodyJam-klasser alltså!
En fundering jag dock haft på sistone är hur tusan alla träningsbloggare lyckas ta så snygga bilder när dom är på gymmet. Ni vet ju att jag tränar en hel del vilket jag ofta skriver om, men jag har fått efterfrågningar om jag inte kan lägga mer bilder. Men jag lyckas verkligen inte få några bra alls... Så hur gör man? Dålig belysning, redskap i bakgrunden, konstiga vinklar och allt annat... hur får man det att bli bra? Har ni tips så tell me!


◼️ So this happened last night! Jag fick lite småspontant (okej, egentligen inte då jag har funderat på det i över ett år men aldrig bestämt mig förens jag plötsligt gjorde det igår) för mig att köpa med mig och färga håret rosa igårkväll. Dock så syns det knappt...

Jag ville inte göra det innan för att jag ville inte skada mitt hår mer. Men nu när jag har förlängningar tänkte jag passa på att färga dom eftersom att 1. då slipper jag skada mitt hår, och 2. jag måste snart plocka ur förlängningarna i alla fall, så ser det illa ut gjorde det inte så mycket.

Men eftersom att sist jag färgade hemma brast mer än hälften av allt mitt hår så jag va jättenervös och sköljde ur det efter typ 23 minuter istället för 30. Så resultatet blev inte så tydligt. Så nu funderar jag på om jag kan slänga in en till eller om det kommer totalskada mitt hår då? Någon som vet?


◼️ Det finns tre tillfällen under åren jag inte tar några som helst selfies.

1. Under tentaperioder
2. Under solsemestrar
3. Under sommaren

Vad har perioderna genemsamt? Jo, jag går runt osminkad och ofixad, och svettig och oljig under dom varma perioderna. Så nej, några selfies blir det då inte nu, haha!


Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
hahaha älskar det sista, känner så igen mig😂😂♥️nouw.com/artibus
Matildaberlin
Matildaberlin,
Pauline
Pauline,
vad kul att färga rosa 😃 men tråkigt att det inte syntes så bralillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229