Jag har aldrig varit ung och dum

Jag har aldrig varit ung och dum. Jag har skött mig, varit mamma och pappas lilla flicka, regelföljare, laglydig och prestationsprinsessa av högsta rang.
Sen vi började i 8:an och fick betyg för första gången har jag aldrig presterat dåligt på ett prov. Underkänt finns inte i min värld, och har heller aldrig gjort.
När jag började på gymnasiet hittade jag min stora passion för dans och träning. Jag började som instruktör och flyttade snart in på nästan en halvtidstjänst i receptionen. Det här var då allt samtidigt som jag presterade bra på den naturvetenskapliga linjen.
Mitt liv kretsade kring det och inget annat.
Efter gymnasiet hade jag min plats på gymmet. Mina vänner hade panik och stod snart i kö på arbetsförmedlingen medan jag hade en solklar uppåtkarriär och senare fast anställning.
Jag gjorde allt för att visa framfötterna. Jag jobbade en heltid plus mycket mer, jag tränade varje dag och tog efter ett tag på mig att hålla pass jag inte riktigt brann för bara för att jag är den prestationsprinsessa jag är.
Mina vänner har jobbat med det ena och det andra, dom har rest, dom har upplevt. Jag har jobbat. Jag har älskat och brunnit för det. Men jag har aldrig haft tid till att vara ung och dum.

Jag känner att det är dags. Jag känner att jag behöver släppa loss och inte bry mig så mycket om framtiden än.
Jag vill göra något smågalet. Jag vill leva livet. Jag vill fånga dagen (fy så jag hatar det uttrycket...).
Livet är kort. Livet är till för att upplevas!

Gillar

Kommentarer

ISA
ISA,
oj, kan verkligen relatera till viss del. Är lite ledsen nästan att jag inte hade nån "rebellisk tonårstid" med hemliga fyllor, smita ut på natten osv. Tror man kan lära sig så jäkla mycket av att få göra sina egna misstag.. sen tog jag iofs ikapp all problemtid med att få ångest och ätstörningar vid 18, haha. Så mina päron har nog haft nog probs med mig 😉isabyl.devote.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Håller så med! Men samtidigt va de inget man ville då, så får passa på med allt jag vill nu 😉 Kram fina du!matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229