Jag hade ett moment

Igår hade jag ett sånt där riktigt moment! Ett ögonblick där det liksom högg till i mig och allt bara kändes rätt!

Det var påväg till gymmet som jag mitt på gången över roslagsspåret kikade åt höger, såg dom röda bollarna lysa på Täby Centrum och var tvungen att stanna. Plötsligt var det som att allt föll på plats och att jag var på precis rätt ställe.
​Vilket betyder väldigt mycket med tanke på att jag stod mitt på övergångsbron. Men min cykel. Ensam. I mörkret. Samtidigt som det regnade. Med den här utsikten ⬇️


Update: så kul att jag tycker att det här var en skittråkig utsikt och flera av er kommenterar att den är fin, hihi! Älskar hur olika vi är!

På riktigt - hur underbart är inte det??

När jag och Richard lämnade ön i Måndags låg jag och storbölade. Jag ville inte lämna, samtidigt som jag visste att jag var tvungen. Jag ÄLSKAR Gotland, jag älskar min familj, jag älskar livet jag hade där - men det är HÄR jag ska vara nu! I Stockholm har jag mitt nya liv. Mitt nya jag. Och allt känns bara så himla rätt!

Just den känslan ska jag försöka behålla nu när jag tar mig till skolan för att bryta ihop lite över statistikplugget. Tur att jag har så fina vänner som ska försöka hjälpa mig! Wish them (and me) luck, och ha en underbar Fredag finingar <3

Gillar

Kommentarer

Anita
Anita,
Hääärligt 😃 siliiins.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
MiHome
MiHome,
Så härligt när man kommer till sådan insikt 🤗❤️ nouw.com/mihome
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jamen verkligen! Känns helt underbart! Kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229