Jag fick Förlängning på Jobbet!

Hej alla underbara! 
Hoppas ni är precis lika glada som jag är! 
Idag är verkligen en fantastisk dag. Solen skiner och det är underbart väder ute, och då menar jag verkligen fantastiskt! Det blev Juni och den blev sommar =)
Jag har precis kommit hem från världens bästa BodyJam-pass. Fantastiska Amanda var med och teamade med mig idag och det är verkligen galet hur taggad man kan bli av att vara två där framme. För att inte tala om hur lycklig man blir av att dansa! 
Richard håller på och fixar mat och jag är påväg in i duschen. Funderar på att dra på mig något lite finare för ikväll firar vi.
Jag har nämligen fått erbjudande om förlängning på jobbet i höst. Min anställning sträcker sig bara till den sista augusti, så nu frågade dom om jag ville fortsätta.
 
Och jag sa nej
 
Jag trivs fantastiskt bra på jobbet. Men inte med jobbet.
Det är en utav dom sakerna jag kom fram till var "fel" med min vardag. Alldeles för stillasittande och strukturerat. Jag behöver mer variation och flexibilitet. Så jag tackade så oerhört för erbjudandet men sa att jag inte var intresserad.
Jag är överlycklig av att dom ville ha mig. Det betyder ju att jag måste ha gjort mitt jobb bra och att dom är nöjda med min prestation.
Men vi firar framförallt för att jag, utan någon som helst plan för hösten, tackar nej till den säkerhet ett heltidsjobb medför.
För många låter det kanske jättekonstigt - varför fira att man tackar nej till ett heltidsjobb?
Men för mig är det enormt steg framåt som person. Jag har klivit ur min comfortzon och känner mig tillräckligt stark och säker för att säga nej till något jag inte trivs till 100% med, trots att jag inte har någon annan plan. Inte ens en back-up. Och det känns så rätt!
 
Så ikväll firar jag. Ikväll är jag överlycklig. Ikväll njuter jag helt och fullt av livet.
Hoppas eran kväll är precis lika bra, och att ni annars kan få lite av min glädje.
Puss <3

Gillar

Kommentarer

Frida
Frida,
Sv; Ja den va riktigt god!! 😃 Jag hittade den på Willys så kika där 😉 Ha en bra dag! Kramitsybitsyfrida.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Åh! Det ska jag verkligen göra =) Kram matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229