Jag blir så avundsjuk

I samarbete med BGA Fotobutik

Jag blir på riktigt så himla avundsjuk på alla som sitter och räknar ned dagarna till sin student!
Överlag tycket jag att livet blir bättre och bättre ju äldre jag blir. Jag har blivit bekvämare i mig själv, jag känner mig säkrare och tycker ärligt att jag blir typ snyggare för var dag som går, haha! Men är det något jag önskar så är det att få återuppleva studenten. Det var verkligen THE TIME OF MY LIFE! Den friheten, den lyckan, den euforin som alla levde i - det var verkligen MAGISKT!
Tyvärr stressade jag nog igenom det lite för mycket, så hade jag fått göra om det (vad jag hade kunnat betala multum för att göra) hade jag sugit ur varenda sekund jag kunnat.
Så till alla er där ute som fortfarande har det underbara framför er - njut av det!! Resten av livet kommer sen! Så strunta i jobb, strunta i press och stress och ha det bara fantastiskt kul!

Under min frågestund fick jag frågan om jag ångrar något, och jag svarade att jag inte tror på att man kan ångra något. För det man gör och inte gör är det man vill i just den stunden. Sen kan man önska att man ville göra något annorlunda. För mig är studenten just det. Jag önskar att jag hade haft min blogg då för i och med bloggandet har jag börjat fota. Det gjorde jag inte då. Så jag har nästan inga bilder alls. And that makes me so sad!
Bilderna ovan kommer från Richards mobil (snacka om att kamerakvaliteterna har förbättrats sen 2014, haha), för ja jag hade nästan inga själv. Men ni kan ju se lyckan! Den där obeskrivliga lyckan efter att ha sprungit ned för trappan (som man gör på Gotland), kikar genom myllret, hittar sin skylt och ser hela familjen. Nej, jag vet inte vad jag ska säga!
Som ni ser hade Mamma gjort min skylt själv (är man inte riktigt lika pysslig har BGA en massa fantastiska student skyltar man kan skapa <-- stort tips) utav en riktig tavla, vilken jag sen hängde upp på min sovrumsvägg. Att få somna och att få vakna till den synen, den känslan, nej det var magiskt!

Så alla ni som har studenten framför er - NJUT!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229