Jag är långt ifrån perfekt

Vissa dagar känner man sig helt värdelös! (Idag är inte en sån dag). Som att allt man gör går fel. Som att allt man rör går sönder. 
Vissa dagar vill man krypa ned under täcket och låta bli att existera i ett par timmar. Dom stunderna önskar jag nästan att man kunde bli försatt i medicinsk koma för att sedan bli uppväckt utan minnen av vad som hänt, varför man känner som man gör och varför dagen är som den är. 
Att gå runt och älta gör det heller verkligen inte bättre. Men hur gör man för att släppa känslorna? Hur gör man för att tänka på något annat?
Har ni några tips?

Oftast är jag glad och positiv. Man ser mig nästan alltid med ett leende på läpparna. Men självklart är jag inte perfekt. Jag har mina dagar när jag känner mig sämst i världen. När jag inte vill något annat än att gråta och skrika och framför allt inte kan släppa jobbiga känslor. Jag ältar. Jag övertänker. Jag känner mig liten och ynklig. Och tillslut blir jag arg på mig skälv för att jag inte kan släppa det, för att jag satt mig i situationen jag är i. 
Jag är långt ifrån perfekt. Men jag måste komma ihåg att jag duger som jag är. Jag är jag. Jag är bra.
Och det gäller dig med - du är bra!
Glöm inte det!
<3

Gillar

Kommentarer

Jennifer
Jennifer,
Jag tycker att du är hur cool som helst! Sjukt duktig på att hålla pass, jättesöt och verkar va väldigt go! Alla har vi våra deppiga dagar, som tur är vet man att de går över. Man får tänka att man är lyckligt lottad som har sin sambo, familj och det man brinner för. Man kan inte va glad jämt de är mänskligt None
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Tusen tack för din fina kommentar underbara du! Det träffar verkligen precis där den behövs =) Krammatildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229