Jag är en ny människa

Jag höll på att skriva att plötsligt kom våren, men det gjorde den ju verkligen inte. Men när den väl kom känns det som att jag på något sätt har börjat leva. Eller om jag bara har satt upp mina egna mål och slutat varit lat, det vet jag inte, haha!
Förut älskade jag hemmatid (det gör jag visserligen fortfarande) och tog varje sekund till att vara just det. Det faktum att det tar 40 minuter in till stan var en väldigt bra ursäkt för att kunna ”smita undan” och kunna sitta kvar i soffan.
Men nu kom solen och jag lämnar mer än någonsin lägenhetens trygga vrå - och det är så FANTASTISKT!!
Jag känner mig verkligen som en ny människa! Någon som kan känna igen sig?

Idag började vi dagen med morgonpromenad till Hemköp för att köpa hem en massa frukt och bär för att kunna göra fantastiska smoothiebowls. Bästa starten på dagen!
När Richard sen skulle iväg på PT-tid passade jag på att dra ut och springa. Som jag önskar att jag hade kunnat stanna och ta lite bilder, för wow vad fint det var med all grönska som har slagit ut, men i och med att iphone-knappen inte längre är en knapp kan blir det ett sånt projekt att komma åt mobilen från hållarn på armen. Så ni får nöja er med att försöka se det framför er istället, haha!


Därefter hörde Richards bror Christer av sig och frågade om vi inte ville hitta på något. Så jag mötte upp Richard i Täby Centrum för att slänga i oss lite lunch (MUMS!) och sen ta oss an en runda minigolf med Christer och hans barn. Ja, jag fick storspö... Men han vägde upp det med att bjuda in oss till att grilla hamburgare hemma hos dom. Så jag kan ta det, haha!

Hade det varit för ett par månader sedan har jag nog knappt öppnat dörren och tagit mig ur lägenheten idag. Men tack vare våren, tack vare solen, tack vare mig själv och mina mål har jag haft en fantastisk dag! Så yaaay!
Hur har eran dag varit?

Gillar

Kommentarer

jjouline
jjouline,
Jag är verkligen lika, är det kallt så håller jag mig inne men så fort det blir varmare ute är jag knappt hemma utom när jag ska sova😂 ni såg ut att ha en super härlig dag! kram❤️nouw.com/jjouline
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaaa! Hahaha! Det var det verkligen, hoppas din med var det =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
sanns
sanns,
Såå härligt det låter!! Man blir verkligen gladare när våren kommer! Kram fina <3nouw.com/sanns
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAA! Så underbart! Stor kram fining <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229