Jag ansvarar för renoveringen

Ni som är nya här på bloggen vet kanske inte att jag och Richard är mitt uppe i en lägenhetsrenovering. Vi köpte våran fina 3a i september förra året och har verkligen gjort en totalrenovering sen dess. Vi snackar till den grad att inte ett enda rum har samma golv eller väggar som innan.

Just nu är det badrummet som får sitt, vilket Richard gör ett helt fantastiskt jobb med. Vad jag inte har berättat är att vi också har köpt kök nu. Jättespännande, svindyrt och helt fantastiskt på samma gång. Dock är det leverans om typ 4 veckor... Så idag har Richard utsett mig till köksansvarig och ska se till att allt är utslitet och redo när det är dags. Önska mig lycka till =)

Innan hade vi tänkt oss något i den här stilen när det kommer till vägg och kakel:

Men så fick jag en idé, från ingenstans, idag som Richard också älskade. Vad tror ni om en betongvägg? Hur snyggt hade inte det varit?

Så ikväll ska vi sätta oss och söka på hur man gör, om det tar en evighet extra (vi vill ju gärna bli klara så snabbt som möjligt) och vad det kommer att kosta.
Jag håller verkligen tummarna för att det inte är krångligare än att kakla, och kanske till och med är billigare. Vad vet jag?

Men visst hade det varit galet snyggt??

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Ja, jag hoppas verkligen det =)matildaberlin.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jag förstår det, helt och hållet =) Får se hur det blir! matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229