Ja, jag har hjärtlösa åsikter

En fråga till er fellow bloggers: Vad skriver ni och vad skriver ni inte på era bloggar?
Skriver ni sådant som kan provocera? Skriver ni sånt där ni har en åsikt som kanske inte alla håller med om?

Jag själv är otroligt konflikträdd, men självklart har jag åsikter. Åsikter som jag står för men som jag inte delar med särskilt många då jag vet att dessa kan skapa en annan bild av mig. Jag vill inte skaffa mig ovänner eller ge folk en bild av mig där jag är otrevlig och inhuman (nej, jag är verkligen inte sverigedemokrat om det är vad ni är oroliga för ;) ). Men därför håller jag ofta dessa tankar och åsikter tätt omkring mig.

Jag vet dock att många ser sina blogger som ett forum att yttra sina tankar och att träffa liksinnade. Jag vet att många yttrycker varenda liten tanke dom har och att det är vad de lever på.
Jag tror nog också att om jag skulle dela detta skulle jag nog få fler läsare - både utav den sorten som håller med mig och utav den sorten som kommer att följa mig för att dom tycker att jag är dum i huvudet.

Så, vad säger ni? Är antalet läsare man har värt tillräckligt mycket för att man ska hänga ut sig och kanske skapa en bild, som egentligen är den sanna, men som man inte riktigt vill spegla utåt?

Hur gör ni? Var står ni på den punkten?

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Jo men visst är det så! Ofta blir det så att jag inte vågar uttrycka vissa åsikter innan man känner en person och vet att denne inte kommer att tycka att man är helt dum i huvudet. Haha, men som du säger så har läsaren nog redan sin åsikt, och politk är inget jag ens orkar ge mig in i 😉 Tusen tack för riktigt bra kommentar! Kram matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229