It's a f*-it kind of day

Ibland kan man fråga sig lite hur lärare/föreläsare/kursansvariga tänker.
Efter en lite för lång morgon i sängen (jag har hamnat i ett mönster av väldigt dålig sömn, så även om jag fortfarande vaknar i tid har jag en tendens att dra mig lite för länge) stressade jag till skolan för att möta upp min grupp samt en extra föreläsare - i 20 minuter. Jag åkte alltså 40 minuter in och 40 minuter ut för att prata med honom i 20 minuter... Dessutom är han inte insatt i arbetet (inget illa mot honom, för han är grym) så dom 20 var ju inte direkt särskilt värda...

Så istället bestämde jag mig för att idag är en sån dag där man kan strunta i resten (stor del tack vare att vi stannade i skolan igår och nästan blev klara med projektarbetet), åka hem, göra nya naglar (vad tycker ni?) och sen bänka mig i soffan med en hel bytta glass. Rickard överraskade mig med den i Fredags. Han hade sett en glass som hette Caribbean coconut dream och direkt tänkt på mig. Jg tror han känner mig, haha!
Men mitt popcorn-crave kom före, vilket är tur för det betydde att den fanns kvar tills idag.
Note to self: Köp en ny till helgen!

Nu sitter jag och taggar till inför att ge mig ut i regnet och iväg till SATS Viggbyholm för att hålla mina andra Combat-klass ever. Ska erkänna att jag är nästan ännu mera nervös idag. Av vana vet jag att det andra passet alltid går sämre, plus att jag faktiskt inte har kört någon combat sen förra Tisdagen. So wish me a big freakin' luck!
Och hoppas ni har en underbar kväll hjärtan! <3

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
Hoppas att passet igår gick bra! Stor kram www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste du!! <3nouw.com/matildaberlin
by_anniess
by_anniess,
Måste bara få säga, grymt läcker bild på dig i rummet! och grymt fin mage med 😉 *ler*
Hoppas Du får en Toppen torsdag<3
nouw.com/by_anniess
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TUSEN TACK finaste <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229