It's a balcony dream

I samarbete med Parasoll Utemöbler

Vet ni vad jag verkligen längtar efter? Jag längtar efter varmare temperaturer (eller egentligen längtar jag efter riktig vinter med snö i mängder! What's up med att vintern blev lurad?). Jag längtar efter att kunna gå i vita skor och skinnjacka. Jag längtar efter att känna solstrålar mot huden. Och jag längtar efter att kunna sitta ute på balkongen!
Jag har kikat tillbaka på mina inlägg från förra året där jag har skrivit om hur mycket jag ser fram emot sommaren med en 3 gånger så stor balkong som vi hade innan (vi hade precis flyttat till nya lägenheten). Men så blev det inte.
Balkongen var istället en permanent sopstation för allt vårat renoveringsbråte, sommaren gick till renovering och jobb, och i Augusti var det över. Då flyttade jag till Stockholm och lägenheten blev såld.

Men i år vänner, i år ska vi sitta på balkongen. Vi har ingen lägenhet som ska renoveras, ingen soptipp och inga större måsten. Älskar det! Så nu ska verkligen mysas med frullar, eftermiddagshäng och vinkvällar! Can't wait!

Vad vi däremot behöver är lite möbler (är inte så sugen på att sitta på den kalla betongplattan). J
ust nu är det bara en tom, 2 kvadrat stor balkong. That's it! Men med så mycket potential.
Som vanligt vände jag mig till både pinteret och we heart it för lite inspo (where else?) och det finns ju verkligen sååå mycket snyggt!
Jag hittade bland annat en loungegrupp i betong (dör vad snyggt!), tyvärr ligger det nog lite utanför min studentbudget, haha!
Så nej, det får nog bli någon mer basic L-soffa som man kan piffa upp med mysiga kuddar och härlig belysning. Hur bra låter inte det? =)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229