It drives me nuts!

I samarbete med Tredcarpet

Är det bara jag eller är det sjukt svårt att inteda? Nu är det nästan exakt ett halvår sedan vi fick nycklarna till nya lägenheten och Richard körde med flyttlasset från Gotland. Och vet ni vad? Vi har fortfarande varken köpt en vardagsummsmatta (eftersom att vi slängde den gamla) eller bytt den lilla glödlampan som ”ingick” i lägenheten mot en riktig taklampa. Helt galet! Men jag tycker på riktigt det är galet svårt för man vet ju aldrig hur det blir förens det är på plats. Och att lägga dom summorna på bågot som sen kanske inte alls blir bra, får mig att tveka till allt!


Finns HÄR

Egentligen vet jag exakt vilken matta jag vill ha, nämligen en sån där ⬆️

Men 1. den kostar lite... 2. Jag är fruktansvärt slabbig och kommer definitivt att lyckas få mat på den redan dag nummer ett, och 3. tycker jag egentligen att det är lite tråkigt nu när den varit ett mode så länge.
Samtidigt så ÄLSKAR jag verkligen hur inbjudande och fin den är!


Finns HÄR

Så frågan är om man ska satsa på något annat? Jag vill gårna att den ska vara ljus, men då kanske inte vit pga mina bristfälliga kunskaper att lyfta gaffeln från tallriken och träffa munnen utan att tappa hälften på golvet.
Det jag är rädd för är bara att om vi kör på något ljusgrått som kommer det smälta ihop med våran ljusgråa soffa och göra allt till en enda grå enhet. Däremot vill jag heller inte gå för mörkt och skapa samma känsla som vi hade innan då vi faktiskt hade en svart matta.
Ärligt talat tycker jag verkligen att det är supersvårt!


Finns HÄR

Hade det inte varit för att jag är jag, och att jag älskar det vita och gråa, så hade det verkligen varit fantastiskt med något med mer färg. Typ som det ovan. Alltså på riktigt - hur fint är det inte??
Det kanske inte är färgen jag borde satsa på, utan mönster? Finns ju hur många fina ljusgrå mattor med mörkare mönster i. Eller borde jag köpa en mörk sametsgrönmatta? Det är ju också galet snyggt! Men passar det verkligen här hemma hos oss??
Gahh! Det är så svårt!

Vad tycker ni? Vad har ni hemma?

Rumsbilderna kommer från Pinterest och mattorna hittar ni hos Trendcarpet

Gillar

Kommentarer

Lisa Gustafsson
Lisa Gustafsson,
Åh vad fina! Gillar de två översta😍lisagustafsson.devote.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack söta!! <3nouw.com/matildaberlin
Maria at Inredningsvis
Maria at Inredningsvis,

Snygga mattor 😊 du får kolla in min blogg mycket tips om inredning där 😊 Veckans vackraste Instagramhem idag på bloggen:)


Ha en kanon vecka! LOVE Maria


inredningsvis.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men visst var dom? =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229