Inredningstrender 2018?

Jag önskar verkligen att jag var bra på inredning! Jag önskar att jag kunde langa dom där drömmiga lägenhetsbilderna som var och varannan influencer delar med sig. But no... Inredning verkar inte vara min starkaste sida. Visserligen skulle jag kanske kunna om jag verkligen ville, men att lägga 300 kronor på en vas och 400 på en poster när man för det priset kan få både träningstights och ett linne, tar verkligen emot, haha!
Men nu har vi en ny fantastisk, om än liten, lägenhet med enorma potential till att faktiskt bli den där drömlyan. Så igår satt jag faktiskt och kikade runt på lite inspo för att låta hjärnan helt vandra ifrån statistiken, och hittade de 5 starkaste indredningstrenderna för 2018 (enligt Sköna hem)

1. Kaffe Latte 2.0

Tydligen är det inte grått som gäller längre (som jag har blivit förälskad i NU. Att jag alltid ska vara efter i trender.... ), utan tonerna går mot greige och beige. I quote: Den gamla kaffe latte-färgen kommer igen men nu kanske vi benämner den ”Dessert”. Värmande beiga och bruna kulörer som jordar oss i denna kaotiska värld.

2. Silver's back in town

Tillsammans med mässingen som många idag har värmt upp sina hem med så kommer silver och krom tillbaka. Woop woop säger jag, som visserligen älskar mässing, men som bara har silverdetaljer, haha!

3. Keep it green

Mycket grönt! Stora palmer, grönskande växter och härliga kvistar ger gråskalorna mer liv. Så (försök) hålla liv i dina plantor vid liv, hur svarta dina fingrar än är

4. Satsa på det unika

Crap! Det jag helt klart är sämst på. Är så mycket enklare att kopiera pintrestinspo än att försöka komma på något själv. Men satsa på det unika och låt det operfekta skapa det perfekta hemmet

5. Mjukt rosa och sammet

Har inte puderrosa länge stått högt bland trenderna? Inte för att jag klagar, älskar verkligen combon vitt, grått och rosa! Och sammet har vi väl alla sett på instagram bilderna på sistone? Inte för att jag klagar där heller - sååå himla snyggt! Dock tvivlar jag på att jag kommer få ha något här hemma då Richard inte klarar att a i sammetstyg utan att rysa. Men hur mycket vill man inte ha puffen ovan??


Alla bilderna är lånade från pinterest

Gillar

Kommentarer

4foodies
4foodies,
Helt underbara trender, man vill ju bara ha allt🙈 hoppaa det går bra att inreda lägenheten💗 kram! nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? =) Kram sötaste <3nouw.com/matildaberlin
AyumuSWE
AyumuSWE,

Älskar silver, marmor och ljusslingor. 😊 Lycka till med att inreda. 😊

nouw.com/ayumuswe
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaa! Är ju verkligen sååå himla fint! Kram <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229