Inredningsdrömmar


Jag minns när jag var liten och skulle ta det stora steget att flytta från övervåningen ned till att ensam bo på nedervåningen. Rummet jag skulle flytta in i var mammas gamla syrum, så det skulle renoveras och inredas från scratch. Och åh vad jag tyckte det var roligt! En trip till Ikea (för er som inte bor på ön kan jag berätta att det är något stort och speciellt eftersom vi inte har något ikea här utan det blir en hel resa till fastlandet) där jag fick bestämma vilka möbler jag ville ha, lite smågrejer från rusta och Jysk och sen på färgcenter för att bestämma tapet och färg.

Det var verkligen något stort, och jag tyckte det var så roligt!

För tillfället bor vi i en hyresrätt så det känns inte så värt att renovera och fixa, hur gärna vi än vill. Men jag förstershoppar ofta på hemnet och drömmer om hur jag skulle inreda om det var jag som fick bestämma.

Just nu har jag snöat in mig på väldigt mycket vitt och ljusgrått när det kommer inredning. Älskar ljusa nyanser för att sedan lägga in färgklickar.

Till exempel hade jag jättegärna kunnat ha en tapet som denna från www.bygghemma.se<

. Ljus och lättkombinerad, men inte bara platt och tråkig utan en väldigt naturlig struktur i den.

Sen är det ju så jäkla bra att jag har en mamma och pappa som gör det mesta själva, likaså en händig pojkvän. Så jag har inte lärt mig att tapetsera riktigt än, men dagen det kommer har jag alla kunskaper jag kommer behöva (och gratis desutom och det tackar man inte nej till)
Alternativt tycker jag att det är galet snyggt med en fototapet

Gillar

Kommentarer

Keilzu
Keilzu,
Älskar också att inreda, så jäkla skoj! 😊 Vi vill inte heller hålla på o renovera lägenheten då det inte är bostadsrätt. Men i framtiden så.. 😊 keilzuu.blogg.se
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Visst är det! Ser så mycket fram emot att ha mitt eget ställe att göra precis vad jag vill med =)matildaberlin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229