Idag brast allt

Jag springer inte ute på vintern. Punkt. Så enkelt är det - sa Matilda Berlin innan hon checkade av en 15 km lång löptur, som bara tog slut av den enkla anledningen att (kiss)nöden har ingen lag, haha!

Imorse hade jag ett riktigt sammanbrott. Som vanligt kör jag upp till 200 och lite till. Därefter, när jag checkat av allt, drar jag på semester och slappnar av innan jag börjar om från 100 igen. Det är liksom så jag funkar.
Men den där gränsen när man närmar sig max är väl rätt så långt ifrån den bästa. Så när jag nu gick upp halv 7 (vilket jag gjort den senaste veckan) på en Söndag för att hinna med allt, var det som att hjärnan inte riktigt ville starta. Jag gjorde det jag skulle göra, men mest på rutin. När Richard sen vaknade och frågade varför jag såg så deprimerad ut (vilket också va vad jag kände mig) brast det. Lite snyft, lite tårar, mycket kramar.
Efter stora överläggningar i min lilla hjärna kom jag basiclly fram till att jag inte ens skulle ta mig till gymmet idag, vilket egentligen är det sämsta beslutet jag kan ta när jag stressar. Jag behöver den där pausen. Att bara släppa allt. Men att ta mig till gymmet, träna och sen ta mig tillbaka tar liksom runt 3 timmar numera, and I ain’t got time for that. Så jag satte mig för att maraton-tentaplugga.
När det sen var total korvstoppning insåg jag en sak. Vad är det absolut bästa att göra när tankarna snurrar? Jo, att snöra på sig skorna och bara dra ut och springa. Helt planlöst. Med en härlig podd i öronen.

Så det var vad jag gjorde! Jag är ju helt i chock själv, haha! Men efter 15 km, som enbart tog slut för att jag höll på att kissa på mig (ni skulle ha sett dansen jag gjorde i trappuppgången i väntan på att Richard skulle släppa in mig) sitter jag här framför skrivbordet igen, men så nöjd! För stegen, flåset, allt, kändes så rätt idag!
Ett rätt så perfekt avslut på denna vecka om jag får säga det själv =)

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Du är verkligen så grym vännen! Slutar aldrig imponeras av dig, you go girl!<33nouw.com/lillystromqvist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhh! Din kommentar betyder verkligen SÅ mycket! Tusen tack fining <3nouw.com/matildaberlin
Josefin
Josefin,

Jag kan verkligen känna igen mig själv så mycket i det du skriver, har också alltid kört på i full fart med allting tills det brister och sen på det igen. Tur att du känner att du fick ett bra avsluta på dagen ändå, kram 😊

josefinnnilsson.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaaa! Så är det ju verkligen =( Kram finaste <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229